HomeHomeSliderΤεράστιος ο Λιβανός κέρδισε την 2η θέση στo Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων στην Anadia

Τεράστιος ο Λιβανός κέρδισε την 2η θέση στo Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων στην Anadia

Τεράστιος ο Λιβανός, κέρδισε την 2η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων στην Anadia
Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Ομάδα Πίστας από έναν πολύ μεγάλο αθλητή!! Ο Κωσταντίνος Λιβανός κέρδισε την 2η θέση στο αγώνισμα του  Keirin  Ευρώπης Νέων U23 στην Anadia της Πορτογαλίας! Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ήθελε την διάκριση αυτή ο Κωσταντίνος Λιβανός ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζούσε και ανέπνεε για αυτό το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα! Και να που κατάφερε να φέρει σε πέρας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα Πίστας, κερδίζοντας το Ασημένιο μετάλλιο! Η εικόνα του photo finish συγκλονίζει και αποτυπώνει την πραγματικότητα! Για πολύ ελάχιστα εκατοστά έχασε την φανέλα του Πρωταθλητή Ευρώπης πάνω στην γραμμή τερματισμού του αγώνα, αλλά μας έκανε όλους εμάς να αισθανθούμε πολύ υπερήφανοι καθώς είδαμε και απολαύσαμε την μαχητικότητά του.
Η σημερινή επιτυχία του Κωσταντίνου Λιβανού είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σε Διεθνές επίπεδο!
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο, σε όλα τα μέλη της Εθνικής που αγωνίστηκαν στην Anadia, καθώς και στον έφορο της Εθνικής Ομάδας Γιάννη Παπασταματάκη για την υποστήριξη του σε όλους τους διεθνείς.