HomeHomeSliderΑποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας XCC- XCO ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας XCC- XCO ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Διαβάστε τα αναλυτικά αποτελέσματα και τους χρόνους των Νικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC  & XCO στο Καρπενήσι.

To Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας διοργανώθηκε από τις 14 -16 Ιουλίου 2023 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου, με την τεχνική υποστήριξη της Alterbike Tours στα ακόλουθα αγωνίσματα/κατηγορίες:

· XCC (Cross Country Short Circuit) Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων
· XCO (Cross Country Olympic) Μάστερς Ανδρών και Γυναικών, Παίδων,Κορασίδων
· XCE (Cross Country Eliminator) Μάστερς Ανδρών και Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων

Στους Παίδες νικητής και Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Σταματόπουλος Ανδρέας του ΑΣΚ ΑΛΦΑ, 2ος ΄τερμάτισε ο Κούσης Γιώργος απο τον ΠΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, και στην 3η θέση τερμάτισε ο αθθλητής Κατσικάς Πέτρος από του ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ.

Στο αγώνισμα του XCO της κατηγορίας των  Masters Α, Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Αργυριάδης Γιώργος από τον ΣΥΦΑ ΓΕΡΑΚΑ, 2ος τερμάτισε ο Νικολάου Δημήτριος από την ΜΑΝΔΡΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, και 3ος ο Φανούρης Κοντογιωργάκης του Π.Ο. ΚΩ.

Στην κατηγορία των Masters B νικητής και Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Σαραιδάρης Γιώργος του Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ, στην 2η θέση τερμάτισε ο Μπαξεβάνος Αλέξανδρος του Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, και στην 3η θέση τερμάτισε ο Παπαποστόλου Αναστάσιος του ΠΟ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Στην κατηγορία των Masters Γ/Δ είχαμε την πρωτιά του Τάκη Μπαλάσκα, από τον ΑΙΟΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας! Στην 2η θέση τερμάτισε ο Ορφανουδάκης Κωσταντινος από τον ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ, και στην 3η θέση τερμάτισε ο Κυριάκος Κελεπέρας από τον ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ.

Στην κατηγορία Γυναικών Masters  είχαμε την επικράτηση της Κυριακής Τσεσμεζή από τον ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ.

Δείτε όλα τα αναλυτικά και τους χρόνους εδώ:

ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ