HomeHomeSliderΟ Ανδρέας Καρνέζος νικητής του αγώνα Δρόμου Αντοχής των Πανελληνίων Αγώνων Λυκείων

Ο Ανδρέας Καρνέζος νικητής του αγώνα Δρόμου Αντοχής των Πανελληνίων Αγώνων Λυκείων

Ο Ανδρέας Καρνέζος  νικητής του αγώνα Δρόμου Αντοχής των Πανελληνίων Αγώνων Λυκείων
Αγάπη και δυναμισμό για την αγωνιστική ποδηλασία από τους Έφηβους Αθλητές
Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας Ε.Ο.Π. διοργάνωσε τους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Ποδηλασίας, μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας,  σχολικού έτους 2023-2024. Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατέθηκε στις Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) , της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για το Αγώνισμα της Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής – αγώνας Criterium 50km.
Στον Πανελλήνιο αγώνα εκκίνηση έλαβαν 25 ποδηλάτες προερχόμενοι από Λύκεια όλης της χώρας. Από τους 25 αναβάτες την γραμμή τερματισμού πέρασαν οι 21. Νικητής και Πανελληνιονίκης αναδείχτηκε ο δυναμικός αθλητής του ΡΟΔΗΛΙΟΣ και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ ΚΩ Ανδρέας Καρνέζος ο οποίος επικράτησε των αντιπάλων του μετά από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό sprint, στην διαδρομή του αγώνα criterium 50 km, που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Ο αγώνας ξεχώρισε από την μαχητικότητα που έδειξαν όλοι οι αναβάτες, οι οποίοι κατα την διάρκεια του, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αναδεικνύοντας και την ετοιμότητα και το αγωνιστικό τους επίπεδο!
Στην 2η θέση τερμάτισε ο πολύ δυνατός αθλητής του ΚΡΟΝΟΣ ΝΊΚΑΙΑΣ και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Μύρων Κονταξής. Στην 3η θέση τερμάτισε ο εξαιρετικό αθλητής ΠΡΟΟΔΟΣ Ν. ΒΟΥΤΖΑ και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ Αποστολόπουλος Ελευθέριος ο οποίος μας είχε εντυπωσιάσει με την επίδοση και τον δυναμισμό του στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Αταλάντη.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου:

2024_ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές- Αθλητές της ποδηλασίας για την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα των 50km ο οποίος τους χάρισε  πολύτιμα μόρια που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια στο επόμενο βήμα της ζωής τους που δεν είναι άλλη από την ένταξή τους στα ΑΕΙ της χώρας μας.

Δείτε το βίντεο του τερματισμού και απολαύστε το δυναμισμό όλων των αθλητών!

https://www.facebook.com/1633233793/videos/458529569960387/