HomeHomeSliderE.O.Π: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση

E.O.Π: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση

Ε.Ο.Π.: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση

Μια άκρως ωφέλιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα στα ζητήματα Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, είχε την 20 Σεπτεμβρίου 2023 η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Γενική Γραμματέας κ. Σαμπρίνα Τσάκωνα Τβισς και ο Ταμίας κ. Σάββας Τσοπούρογλου, επισκέφθηκαν τον Υπουργό στο γραφείο του και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα οικονομικά θέματα (επιχορηγήσεις κ.ά.), για τη στελέχωση και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τους εκπροσώπους της Ε.Ο.Π. και δήλωσε ότι είναι αυτονόητη η στήριξη του Υπουργείου σε όλες τις ομοσπονδίες, προκειμένου να υλοποιηθεί στο ακέραιο ο αγωνιστικός προγραμματισμός του 2024 και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών. Ιδιαίτερα τόνισε την σπουδαιότητα της χρηστής διοίκησης των οικονομικών των ομοσπονδιών. Επέδειξε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τις προγραμματισμένες ποδηλατικές διοργανώσεις και επεσήμανε ότι το Υπουργείο εργάζεται προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Πριν το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός συνεχάρη την Ε.Ο.Π. για την υποδειγματική διαχείριση των οικονομικών της και την αποπληρωμή χρεών παρελθόντων ετών.

Για το Γραφείο Τύπου

Τζερτζεβέλης Παντελής