HomeHomeSliderΜε επιτυχία η Διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Country 2023 Elite-U23-Juniors /ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με επιτυχία η Διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Country 2023 Elite-U23-Juniors /ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Country 2023 elite-U23-Juniors, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Μάνδρας“ Δυτική-Ακτή”( West Coast),  την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στην Κιάφα και το σημείο εκκίνησης των αγώνων ήταν στην θέση Λεκάνη, σε μια περιοχή η οποία δοκιμάστηκε από τις Πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου!

Τα αγωνίσματα & οι κατηγορίες ήταν:

  • XCR (Cross Country Team Relay) Σύνθεση ομάδας σύμφωνα με το άρθρο1.3.3τηςπαρούσης.
  • XCC (Cross Country Short Circuit) Ανδρών – Γυναικών (Elite, U23), Εφήβων-Νεανίδων
  • XCO (Cross Country Olympic) Ανδρών – Γυναικών Elite, Ανδρών – ΓυναικώνU23,Εφήβων – Νεανίδων
  • XCE (Cross Country Eliminator) Ανδρών – Γυναικών 17+ (Elite, U23, Juniors) · E-MTB (Cross Country E-Mountain bike) Ανδρών – Γυναικών (Elite, U23, Masters)

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στο pdf που ακολουθεί!

 

2023_Nat.Champs_Elite-U23-Jun_Results_all

 

Στο Team Relay  η ομάδα του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ  κέρδισε την 1η θέση και μαζί τις εντυπώσεις με τους Καρούσο-Μπαλάφα- Καρούσου Ειρήνη- Καμπάνη- Μπερδεμπές- Μπακαθανάση στην 2η θέση τερμάτισε η ομάδα του ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ.

Στο XCC AΝΔΡΩΝ είχαμε στην 1η θέση τον Αθανασιάδη Αλέξανδρο από την ΑΣΚ ΑΛΦΑ, στην 2η θέση τον Δημήτρη Αντωνιάδη του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, και στην 3η τον Μολλά Χαρούν επίσης από τον ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στην κατηγορία XCC ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Ελευθερία Γιάχου κατέλαβε την πρώτη θέση αφήνωντας την 2η στην Ειρήνη Μαρία Καρούσου από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ,  και στην 3η της Κατερίνα Ελευθεριάδου, από τον ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο XCC των Νεανίδων, στην 1η θέση τερμάτισε η δυναμική και καλά προετοιμασμένη Μαρία Θεοχάρη από τον ΑΠΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, η οποία άφησε στην 2η θέση την Τζουλάκη Αθηνά του ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ, και στην 3η την Κόκκαλη Βασιλική ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο XCC Εφήβων : Ο Μανωλίδης Στράτος  από την ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση, στην 2η θέση Ο Μπερδεμπές Κωσταντίνος από Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ, στην 3η θέση τερμάτισε ο Χιώτης Ιωάννης από τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ.

Στην κατηγορία των E-MTB ΑΝΔΡΩΝ την 1η θέση κέρδισε ο Αντωνιάδης Δημήτριος από τον ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, με 2ο τον αθλητή από τον ΣΥΦΑΓΕ Πετρίδη Θεόδωρο και 3ο τον Μαυροθαλασσίτη Ivan, από την Α.Ε.Κ..

Στις Γυναίκες Elite 1η Ελευθεριάδου Κατερίνα από τον ΠΓΣ. ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στην κατηγορία  XCO Νέων Ανδρών την 1η θέση κέρδισε ο αθλητής της ΑΣΚ ΑΛΦΑ Αθανασιάδης Αλέξανδρος, την 2η ο Νίκος Γεωργιάδης από την ομάδα της Α.Ε.Κ.  και την 3η ο αθλητής του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Καρούσος Αλέξανδρος.

Στην ίδια κατηγορία XCO Γυναικών, στην 1η θέση είχαμε την Γιάχου Ελευθερία από τον ΑΣΚ ΑΛΦΑ, στην 2η την Καρούσου Μαρία- Ειρήνη από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ, και στην 3η την Χριστίνα Καμπάνη επίσης από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ.

Στους εφήβους, ο αγώνας XCO ήταν  πολύ δυνατός και την 1η θέση κέρδισε ο αθλητής της Α.Ε.Κ. Μανωλίδης  Ευστράτιος, αφήνοντας στην 2η τον αθλητή του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Μπερδεμπές Κωνσταντίνος, και στην 3η τον Γιώργο Γρηγοριάδη από τον Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ.

Στις Νεάνιδες XCO η Αθηνά Τζουλάκη απο τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ πήρε την 1η θέση από την Μαρία Θεοχάρη του ΑΠΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ που τερμάτισε στην 2η θέση. 3η τερμάτισε η Κόκκαλη Βασιλικλη από τον ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο XCO Elite Ανδρών, την 1η θέση κέρδισε ο Αντωνιάδης Δημήτριος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στην 2η τερμάτισε ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης του ΑΣΚ ΑΛΦΑ και στην 3η ο αθλητής του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ, Καρούσος Αλέξανδρος.

XCO Elite Γυναικών: 1η θέση για την Ελευθερία Γιάχου του ΑΣΚ ΑΛΦΑ, 2η θέση για την αθλήτρια του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Καρούσου, και 3η για την Ελευθεριάδου Κατερίνα από τον ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

XCE Eliminator Ανδρών : 1ος Μανωλίδης Στράτος ΑΕΚ, 2ος Μπαλάφας Ηαρακλής από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ, και 3ος ο Αθανασιάδης Αλέξανδρος  από την ΑΣΚ ΑΛΦΑ .

XCE Γυναικών: 1η Γιάχου Ελευθερία ΑΣΚ ΑΛΦΑ 2η Αδαμ Αλεξάνδρα Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ ( West Coast) και 3η η Αθηνά Τζουλάκη από τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ