HomeHomeSliderΚαθολική στήριξη της Διοίκησης στη Γενική Συνέλευση της 11ης Φεβρουαρίου 2023

Καθολική στήριξη της Διοίκησης στη Γενική Συνέλευση της 11ης Φεβρουαρίου 2023

Με Συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός & ο ισολογισμός του 2022

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών να επιδοκιμάζει και να στηρίζει δια της ψήφου της, τις διοικητικές και διαχειριστικές πρακτικές της διοίκησης, σαφή ένδειξη του κλίματος εμπιστοσύνης και συναίνεσης που εμπεδώνεται καθημερινά πλέον στο άθλημα, υπερψηφίστηκαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) τόσο ο διοικητικός απολογισμός και τα πεπραγμένα της διοίκησης για το 2022, όσο και ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός του ιδίου έτους.

Τα 35 σωματεία-μέλη της Ε.Ο.Π., που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, έδωσαν δυναμικό παρόν στην κορυφαία θεσμική και δημοκρατική διαδικασία της Ομοσπονδίας και ενέκριναν αρχικά με ψήφους 30 υπέρ και 5 κατά τα πεπραγμένα της διοίκησης και στη συνέχεια με ψήφους 34 υπέρ και 1 κατά τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2022.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη χορηγική συμφωνία με τη ΔΕΗ Α.Ε., η οποία θα είναι ο «μέγας χορηγός» της Ομοσπονδίας για την προσεχή διετία, στην αναβίωση του Γύρου Ελλάδος και στην οικονομική εξυγίανση της ΕΟΠ με τη βοήθεια της Πολιτείας.

O  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, μετά το πέρας της συνελεύσεως δήλωσε: «Στόχος είναι να διατηρηθεί το κλίμα ενότητας στην ποδηλατική οικογένεια και να προχωρήσουμε στη δημιουργία της επόμενης ημέρας του Αθλήματος σε κλίμα αγωνιστικής και οικονομικής ανάπτυξης. Κλείνουμε τα ελλείμματα του παρελθόντος, ενισχύουμε την λειτουργία των εθνικών ομάδων, εργαζόμαστε με επίκεντρο την συνεργασία όλων για το καλό της Ποδηλασίας».