HomeHomeSliderΚατερίνα Ελευθεριάδου : “Κορίτσια βάλτε το Ποδήλατο στην ζωή σας”

Κατερίνα Ελευθεριάδου : “Κορίτσια βάλτε το Ποδήλατο στην ζωή σας”

“Κορίτσια βάλτε το Ποδήλατο στην ζωή σας”

Μία πολύ ωραία συνέντευξη έδωσε η Αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Δρόμου Γυναικών, & του Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ Κατερίνα Ελευθεριάδου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του APHRODITE WOMEN CYCLING RACE στο οποίο έλαβαν μέρος οι αθλήτριες της ολόφρεσκης Εθνικής Ομάδας Γυναικών, η οποία επιθυμεί να τρέξει  και σε άλλους Διεθνείς αγώνες προσδωκόντας ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, καθώς με την πολλαπλή συμμετοχή τους θα καταφέρουν να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους οδηγήσουν στις επιτυχίες.

Τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στην πρώτη αποστολή της Εθνική Ομάδας Δρόμου Γυναικώνστο 2023 ήταν: Αγγελάκη Γλυκερία, Λυδία Μούτσιου, Αθηνά Τζουλάκη, Κόκαλη Βασιλική & ΚαττερίναΕλευθεριάδου, η οποία μάλιστα στον τελευταίο αγώνα τερμάτισε στην 12η θέση της γενικής αφού πρωτίστως κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κυριολεξία, στην κορυφή του Σαυροβουνίου, σε μιά ανάβαση πολύ απαιτητική η οποία έκρινε την κατάταξη όλων των αθλητριών, που έλαβαν μέρος στον σκληροτράχηλο αγώνα!

Στο τέλος της μινι συνέντευξης που έδωσε, η νεαρή αθλήτρια δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα στις απανταχού Ελληνίδες που αγαπούν το ποδήλατο και τον αθλητισμό, λέγοντας τη φράση : “Κορίτσια  βάλτε το Ποδήλατο στη Ζωή σας” Αξίζει!

Δείτε εδώ την Συνέντευξη: https://youtu.be/VXzkKOiaGQA

 

Από την μεριά του ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Φώτης Ζέγκλης δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των κοριτσιών, τονίζοντας ότι: “η αγωνιστηκή σαιζόν μόλις ξεκίνησε και τα κορίτσια στην πρώτη αγωνιστική τους αναμέτρηση, ήρθαν αντιμέτωπες με αναβάτριες που αγωνίζονται σε world Tour ομάδες και όπως είναι πολύ φυσικό το επίπεδό τους είναι αρκετά υψηλό”.