HomeHomeSliderΑποτελέσματα 2024_HELLENIC XCC 1 & 1ου Κυπέλου XCC Μεζούρλο

Αποτελέσματα 2024_HELLENIC XCC 1 & 1ου Κυπέλου XCC Μεζούρλο

HELLENIC XCC 1 & 1ου Κυπέλου XCC Μεζούρλο

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των αγώνων HELLENIC XCC SERIES #1 καθώς και του 1ου Κυπέλου  XCC Μεζούρλο, σε μια ειδικά διαμορφωμένη τεχνική πίστα στην φύση του Άλσους Μεζούρλου. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους βρέθηκαν στο σημείο είτε για να αγωνισθούν είτε για να υποστηρίξουν αθλητές, αθλήτριες , και παιδιά.

 

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την πρώτη θεματική ομιλία που διοργάνωσε με επιτυχία η επιτροπή ανάπτυξης, της Ε.Ο.Π. και τα αποτελέσματα της, τα είδαμε να γίνονται πράξη κατα την διάρκεια της 1ης μέρας του ποδηλατικού διημέρου. Ο Comisair UCI κ. Θωμάς Μήτας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την συμπεριφορά των αθλητών, όσο και των συνοδών, και γονέων  οι οποίοι συνυπήρχαν αρμονικά πέριξ της πίστας του αγώνα! Το παρών στους αγώνες έδωσε και ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Χρήστος Τερζούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε, ότι ο Δήμος στηρίζει την αγωνιστική Ποδηλασία, στηρίζει τον αθλητικό Τουρισμό και η πόλη της Λάρισας τελευταία αποτελεί πρωτεύουσα του Ποδηλάτου!!

Κατα τη διάρκεια των απονομών ο Πρόεδρος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ &  Ταμίας της Ε.Ο.Π. κ. Σάββας Τσοπούρογλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Τερζούδη

Το θέαμα ήταν πλούσιο, και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ, για όλους τους  αναβάτες, καθώς ήταν και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που έλαβε χώρα ανοίγοντας την επίσημη αυλαία των αγώνων του 2024.

Πιό κάτω παραθέτουμε τα πλήρη αποτελέσματα όλων των κατηγοριών που αγωνίστηκαν  στα:HELLENIC XCC 1 & 1ου Κυπέλου XCC Μεζούρλο

2024_HELLENIC XCC 1 Results

 

Αύριο η διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclo Cross,  όπου μετά το τέλος  απονομών των επάθλων οι αθλητές & αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από την διαδρομή του αγώνα.