HomeHomeSliderΟ Γιώργος Μπούγλας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο Γιώργος Μπούγλας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο Γιώργος Μπούγλας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Με ομόφωνη απόφαση  της επιτροπής επιλογής αθλητών

Έγινε η επιλογή του αθλητή Δρόμου Αντοχής για τους Ο.Α των Παρισίων που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής επιλογής του αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024,

Η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τα κριτήρια επιλογής που θεσπίστηκαν και εγκρίθηκαν από το Δ.Σ τον Οκτώβριο του 2022 και τις τροποποιήσεις αυτών με επιστολή της 12ης Ιουνίου 2023, συνεδρίασε και εξέτασε τα 6 κριτήρια του πίνακα 7.2.1α, ένα προς ένα αποδίδοντας την ανάλογη βαθμολογία, σύμφωνα με τις Υ.Δ των πέντε (5) υποψηφίων προς επιλογή.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προέκυψε, με ομοφωνία  σε όλα τα κριτήρια, η παρακάτω σειρά δήλωσης των αθλητών:

  1. Μπούγλας Γιώργος  84 βαθμοί ως η επιλογή της ΕΟΠ
  2. Τζωρτζάκης Πολυχρόνης 62 βαθμοί ως 1ος αναπληρωματικός
  3. Αρβανίτου Νικηφόρος 33 βαθμοί ως 2ος αναπληρωματικός
  4. Δράκος Νίκος 8 βαθμοί
  5. Ηλίας Περικλής 5 βαθμοί

Οι αθλητές πρέπει να διαβάσουν τις οδηγίες που δίνονται από τα κριτήρια επιλογής, να καταθέσουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα έως τον Ιανουάριο του 2024 έως τους Ο.Α. Να τους γίνει γνωστό ότι θα παρακολουθούνται από την επιτροπή, αλλά έχουν το ελεύθερο να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα επιλέξουν, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα έως τους Ο.Α.  Επίσης οι αθλητές πρέπει να δηλώνουν που βρίσκονται  και ότι είναι πρόθυμοι για έλεγχο ντόπινγκ.