HomeHomeSliderΜε Χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Γιάχου και & οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών-Γυναικών από την Σερβία

Με Χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Γιάχου και & οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών-Γυναικών από την Σερβία

Με επιτυχία ολοκληρώσαν την αποστολή τους στην γειτονική Σερβία  οι Εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών οι οποίες αγωνίστηκαν σε ένα τριήμερο που ήταν γεμάτο από δυνατούς αγώνες. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, και είχε συμμετοχές από αθλητές και αθλήτριες προερχόμενοι από 10 χώρες. Οι αγώνες ήταν κατηγορίας UCI C3,C2,C1 και οι Εθνικές Ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύτιμους βαθμολογικούς πόντους οι οποίοι προήλθαν από τα θετικά αποτελέσματα όλων.

Την αποστολή των Εθνικών Ομάδων αποτελούσαν οι αθλητές: Αντωνιάδης Δημήτρης, Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Χαρούν Μολλά, και οι αθλήτριες Γιάχου Ελευθερία και Αδάμ Αλεξάνδρα. Στον αγώνα κατηγορίας XCC η Ελευθερία Γιάχου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο καθώς και μια 4η και 5η θέση. Η Αλεξάνδρα Αδάμ ολοκλήρωσε τους αγώνες τερματίζοντας με μια 9η ,11η και 12η θέση.

Στους Άνδρες πολύ καλές ήταν οι εμφανίσεις του Αθανασιάδη ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην  4η θέση και στους επόμενους αγώνες στην 7 η και 16η θέση . Ο Δημήτρης Αντωνιάδης πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση και κατάφερε να τερματίσει αντίστοιχα στην 5η 6η, 12η κα του Μολλά με 9 η, 9η και 13η. Την αποστολή συνόδεψαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μεντάκης Μανώλης ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του κ. Σιώνη Γρήγορη.