HomeHomeSliderΘλίψη στην Ε.Ο.Π. για την απώλεια του Πρωταθλητή Αναστάσιου Παναγιωτίδη.

Θλίψη στην Ε.Ο.Π. για την απώλεια του Πρωταθλητή Αναστάσιου Παναγιωτίδη.

Θλίψη στην Ε.Ο.Π. για την απώλεια του Πρωταθλητή Αναστάσιου Παναγιωτίδη.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην Πρωταθλητή και Προπονητή μας Αναστάσιου Παναγιωτίδη. Ενός εξαιρετικού και πολύ αγαπητού ανθρώπου που βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του αθλήματος της Ποδηλασίας στην Βόρειο Ελλάδα, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του πολλά από τα αγωνίσματα της Ε.Ο.Π.

Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης, ήταν Πρωταθλητής Ελλάδας, Διεθνής ποδηλάτης με την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας δρόμου, και κατά την διάρκεια της Προπονητικής του καριέρας, πρωτοστάτησε σε όλες τις Ποδηλατικές δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ, όπου μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη του Ιστορικού Συλλόγου Β.Α.Ο.

Χάρη στην δική του βοήθεια ο Σύλλογος Β.Α.Ο απέκτησε νέους πρωταθλητές στο τμήμα της Ποδηλασίας, και μέσω των παιδικών Ακαδημιών, στήριξε την διεξαγωγή μεγάλων αγώνων στην περιοχή, όπως τα Πρωταθλήματα Δρόμου και ΜΤΒ  Μακεδονίας & Θράκης, ως γνήσιο παιδί, και ποδηλάτης του Ιστορικού σωματείου, «Δαίδαλος Δράμας» όπου, ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης ξεκίνησε την αγωνιστική του σταδιοδρομία, η οποία έμελλε, να  εμφυσήσει στην πόλη της Δράμας, Ποδηλατικό αέρα, κάνοντας όλους τους πολίτες να μιλούν για τις νίκες του «Τάσου». Ο Τάσος Παναγιωτίδης αποτέλεσε γνήσιο παιδί και ποδηλάτης του Ιστορικού σωματείου Δαίδαλος Δράμας, όπου ξεκίνησε, την αγωνιστική του σταδιοδρομία, η οποία έμελλε να εμφυσήσει στην πόλη της Δράμας, έναν αέρα ποδηλατικό, κάνοντας όλους τους πολίτες να μιλούν για τις νίκες του «Τάσου». Συνέχισε την αγωνιστική του καριέρα με επιτυχίες στο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ, μετέπειτα στον Π.Ο.ΤΟΞΟΤΗ, ΠΑΟΚ και τέλος στο ΒΑΟ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ.  εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια, τόσο στην οικογένεια, όσο και στον Βυζαντινό Αθλητικό Όμιλο, για την μεγάλη απώλεια.

Η Εξώδειος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 11/10/2022 στις 10:30 το πρωί στον Ι.Ναό των Τριών Ιεραρχών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.