HomeHomeSliderΘριάμβευσε ο Περικλής Ηλίας τερματίζοντας στην 1η θέση στον TOUR OQTOSH-CHORVOQ-MOUNTAIN II

Θριάμβευσε ο Περικλής Ηλίας τερματίζοντας στην 1η θέση στον TOUR OQTOSH-CHORVOQ-MOUNTAIN II

Θριάμβευσε ο Περικλής Ηλίας τερματίζοντας στην 1η θέση στον TOUR OQTOSH-CHORVOQ-MOUNTAIN II
Φαίνεται πως έφερε μεγάλο “γούρι”  η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Δρόμου των Αντρών, που αγωνίζεται τις μέρες αυτές στο μακρινό Ουζμπεκιστάν, με το σήμα του Μεγάλου Χορηγού της ΔΕΗ.  Μεγάλη ήταν η επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Δρόμου Αντρών που αγωνίζεται στο THE TOUR OQTOSH-CHORVOQ-MOUNTAIN II, λίγες μόνο μέρες μετά την ολοκλήρωση του επιτυχημένου ΔΕΗ International Tour of Hellas
Μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα ο Πρωταθλητής μας  Περικλής Ηλίας τερμάτισε στην πρώτη θέση αποσπασμένος με χρόνο 3:44:10 !
Στην 3η θέση τερμάτισε με ένα λεπτό διαφορά, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. 6ος τερμάτισε ο Γιώργος Μπούλας, & 29ος ο Νίκος Δράκος με τον ίδιο χρόνο! Φαίνεται πως η τετράδα των διεθνών αθλητών μας γράφει καινούργιες σελίδες στο βιβλίο της Ιστορίας των μεγάλων αγώνων Ποδηλασίας! Με τα μάτια στην συγκομοιδή πολύτιμων πόντων, όπως οι 75 που κατάφεραν να κερδίσουν στον σημερινό αγώνα οι διεθνείς μας, οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στην πρόκριση για την επερχόμενη Ολυμπιάδα των Παρισίων το 2024. Οι Διεθνείς μας θα παραμείνουν στο Ουζμπεκιστάν μέχρι την Κυριακή, όπου θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και τον Προπονητή τους!
Την Εθνική Ομάδα συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Στέργιος Σαλπαδήμος.
Δείτε εδώ και τα αποτελέσματα της Ατομικής Χρονομέτρησης: