HomeHomeSliderΕθνική Ελλάδος γεια σου! Πρωτιά Αρβανίτου στον Kirikkale Road Race! Ξεχώρισαν οι διεθνείς μας!

Εθνική Ελλάδος γεια σου! Πρωτιά Αρβανίτου στον Kirikkale Road Race! Ξεχώρισαν οι διεθνείς μας!

Εθνική Ελλάδος γεια σου! Ξεχώρισαν οι διεθνείς μας! Πρωτιά Αρβανίτου στον Kirikkale Road Race
Ο Τολμών Νικά! Νομίζω πως η πιό πάνω ρήση, αντιστοιχεί απόλυτα στον θρίαμβο που πέτυχαν οι Διεθνείς αθλητές της Εθνικής Δρόμου Ανδρών, για ακόμη μια φορά μέσα στη φετινή σαιζόν. Την φορά αυτή στην γειτονική Τουρκία και πιό συγκεκριμένα στον Kirikkale Road Race, ο οποίος ήταν κατηγορίας 2.2 και τα ετάπ δύο, και μάλιστα πολύ δυνατά!
Στον αγώνα….
Τα “πήρε όλα” η Εθνική Ομάδα Δρόμου των Ανδρών στο Kirikkale Road Race. H Εθνική Ομάδα Δρόμου τερμάτισε στην 1η θέση της γενικής! Στο σημερινό 2ο εταπ μήκους 164km ο Έλληνας διεθνής Νικηφόρος Αρβανίτου τερμάτισε στην 2η θέση του αγώνα! Ο Νικηφόρος με την επίδοσή του κέρδισε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη και μαζί την Κίτρινη Φανέλα. Οι πρωτιές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς κέρδισε και την Λευκή φανέλα της Γενικής στην κατηγορία young rider, και επίσης την πράσινη φανέλλα των πόντων. Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης τερμάτισε στην 4η θέση μετά από δυνατό αγώνα, ενώ στην 5η ο Γιώργος Μπούγλας, ο οποίος τερμάτισε και στην 2η θέση γενικής των σπριντ ανάβασης. Απίστευτη η απόδοση που έπιασε ο Περικλής Ηλίας σε όλη την διάρκεια του σημερινού 2ου εταπ, ο οποίος με τις επιθέσεις του δρομολόγησε όχι μόνο την εξέλιξη του αγώνα, αλλά ανέδειξε την ομαδικότητα και την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα, η οποία ποδηλατεί με στρατηγική η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση, οχι μόνο έκρινε τον αγώνα, αλλά της  χάρισε πολύτιμους βαθμούς στο “όνειρο” της πρόκρισης των Ολυμπιακών αγώνων του 2024.
Το ομαδικό πνεύμα συνίσταται στην εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ των Αθλητών! Μια εμπιστοσύνη που θα οδηγήσει στην επίτευξη του κοινού στόχου τους, για την οποία θα χαίρονται και θα είναι υπερήφανοι στο μέλλον.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές:  Περικλή, Πολυχρόνη, Νικηφόρο, Γιώργο, αλλά και στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Νίκο Κουμπενάκη, που βρίσκεται δίπλα στους διεθνείς μας συνεχώς αγωνιώντας για την έκβαση των προσπαθειών όλων των αθλητών του!