HomeHomeSliderΑυτή είναι η 6αδα της Εθνικής Ομάδας Δρόμου Ανδρών του ΔΕΗ Tour of Hellas 2024

Αυτή είναι η 6αδα της Εθνικής Ομάδας Δρόμου Ανδρών του ΔΕΗ Tour of Hellas 2024

Αυτή είναι η 6αδα της Εθνικής Ομάδας Δρόμου Ανδρών του ΔΕΗ Tour of Hellas 2024

Σε λίγες ημέρες ξεκινά από την Θεσσαλονίκη ο ΔΕΗ Tour of Hellas 2024,και πιο συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου, με την συμμετοχή 20 ομάδων και 120 αθλητών από όλο τον κόσμο. Μεταξύ των 20 ομάδων και η Εθνική Ελλάδος η οποία θα αγωνισθεί και φέτος με τη γαλανόλευκη  στολή της  η οποία  φέρει πάνω της τα λογότυπα του Μεγάλου Χορηγού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας της ΔΕΗ. Α.Ε.

Η επιλογή της εξάδας των Ελλήνων διεθνών αθλητών έλαβε χώρα έπειτα από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών, καθώς και του Εφόρου Εθνικών ομάδων κ. Παντελή Παπάζογλου,. Είχε δε την σύμφωνη γνώμη της τεχνικής επιτροπής, και απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Ο.Π.

Έτσι λοιπόν, στην λαμπρή παρουσίαση της 14ης Μαΐου του ΔΕΗ Tour of Hellas 2024, που θα λάβει χώρα κάτω από τον Λευκό Πύργο της νύφης του Θερμαικού, θα βρίσκονται οι εξής αθλητές:

 

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ Πολυχρόνης.        ΤΑΛΩΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ          Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ

ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ    Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ                        Π.Σ.ΚΡΟΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ        ΑΙΟΛΟΣ

VILA EMILIANO

 

 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

ΔΟΥΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ          ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΟΡΤΣΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ     ΤΑΛΩΣ

ΖΕΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Υπερήφανος χορηγός της γαλάζιας φανέλας είναι η ΔΕΗ

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΔΕΗ, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και ονοματοδότης του Εθνικού μας Ποδηλατικού Γύρου, είναι υπερήφανος χορηγός στη φανέλα της γενικής κατάταξης. Η ΔΕΗ συνδέθηκε με την αναβίωση του Γύρου της Ελλάδας το 2022, μπήκε δυναμικά στον χώρο της αγωνιστικής ποδηλασίας, υποστηρίζοντας παράλληλα και την Εθνική ομάδα, δηλώνοντας έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο τη στήριξη της στο άθλημα, αλλά και σε όσα εκπροσωπεί το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο βιώσιμης μετακίνησης.

 Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες διεθνείς αθλητές και προπονητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, καθώς και σε όλο το τεχνικό team που θα υποστηρίξει τις προσπάθειές τους.