HomeHomeSliderΟικονομική ενίσχυση Σωματείων και Ενώσεων

Οικονομική ενίσχυση Σωματείων και Ενώσεων

Η αγωνιστική χρονιά βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της. Όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας και σιγά σιγά ξεκινάμε τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, αφήνοντας πίσω ακόμα μια δύσκολη περίοδο. Από την πλευρά μας εκτιμούμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αρχαιρεσιών, οικονομικής στενότητας κ.ά.

Δεδομένης της ανάγκης ενίσχυσης των σωματείων–μελών της Ομοσπονδίας, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.Π τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, έλαβε απόφαση να ενισχύσει για το 2022:

α) με 18.000 ευρώ συνολικά, τις τοπικές επιτροπές και ενώσεις, (ισόποσα από 3.000) ως βοήθημα στις διοργανώσεις των Τοπικών Πρωταθλημάτων.

β) με 15.000 ευρώ συνολικά, τα σωματεία–μέλη, για την συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα και λοιπούς αγώνες, σύμφωνα με την τελική σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π για το 2021, ως ακολούθως:

  1. Θέση 1–5: 1100€
  2. Θέση 6–10: 800€
  3. Θέση 11–15: 500€
  4. Θέση 16–30: 200€

Να σημειωθεί ότι δικαιούχες θα είναι μόνον οι ομάδες, που είναι ενταγμένες στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Γνωρίζουμε ότι τα παραπάνω ποσά δεν ανταποκρίνονται στις συνολικές ανάγκες των σωματείων και των Ενώσεων-Επιτροπών. Παρόλα αυτά, τούτη η μικρή οικονομική συνεισφορά στα σωματεία, αποτελεί μία αναγνώριση για την προσφορά τους στο άθλημα μας, στους ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Με εκτίμηση και σεβασμό, το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση