HomeHomeSliderΟ Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. & ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, τίμησαν τον Paolo Bettini

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. & ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, τίμησαν τον Paolo Bettini

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. & ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, τίμησαν τον Paolo Bettini
Η Ελλάδα στην καρδιά του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Αθήνας 2004
Το απόγευμα της  Παρασκευής 30-08-2024, στο  Δημαρχείο της Δυτικής Αχαΐας ο Δήμαρχος Αλεξόπουλος Γρηγόρης  μαζί με τους αντιδημάρχους   υποδέχθηκαν τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Αθήνας 2004, Paolo Bettini, οποίος εδώ και μία εβδομάδα ποδηλατεί σε κάποιες από τις ωραιότερες ποδηλατικές διαδρομές της Ελλάδος, καταγράφωντας εικόνες, και γιορτάζοντας 20 χρόνια από την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.
Δυστυχώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα, έγιναν η αιτία να διακοπήςη παροχή ρεύματος σε ολόκληρη την Κ. Αχαΐα (ο λόγος που οι φωτογραφίες από το Δημαρχείο δεν είναι καλές). Παρά το ξαφνικό Μπουρίνι, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Βασίλης Διαμαντόπουλος ανέμενε και συνόδευε τον  Paolo Bettini, μαζί με την πρέσβειρα “επι τιμή” στην Τοσκάνη της Ιταλίας, κα Έλενα Κωστάντος ,και την παρέα τους  στο Δημαρχείο δυτικής Αχαίας. Ο Δήμαρχος κ. Αλεξόπουλος αφού υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη Ποδηλάτη, του απένειμε τιμητική πλακέτα η οποία συνοδευόταν από προϊόντα της γύρο περιοχής, όπως και αναμνηστικά. Επίσης και στην κα. Κωστάντος.
Ο Δήμαρχος κ. Αλεξόπουλος, ευχαρίστησε τον  Paolo Bettini για την τιμή  να συμπεριλάβει στο τουριστικό του tour τον Δήμο Δυτικής  Αχαΐας για την διαμονή του, και ζήτησε συγνώμη που δεν μπορούσε να μείνει περισσότερο μαζί του  λόγω του ότι ήταν προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, πρόσφερε δείπνο σε όλη την συνοδεία του Paolo Bettini όπου και συζήτησαν για πάρα πολλά θέματα καθώς και για περαιτέρω επαφές και συνεργασία. Ο Paolo ζήτησε από τον Πρόεδρο να τον βοηθήσει και να συμμετάσχει στην ταινία που θέλει να κάνει, για το εγχείρημα 20 χρόνια μετά “2004-2024”, να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού με την καμερά του θα έχει καταγράψει όλη του την διαδρομή από το Αρχαίο Δίον Πιερίας μέχρι και την ολοκλήρωσή της στο Δημαρχείο των Αθηνών!! ο Paolo δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την ζεστή υποδοχή, καθώς και τον κόσμο που τον χαιρετά στην πορεία του.
Το επόμενο πρωινό, ο Bettini αναχώρησε για το Νομό Ηλείας, και πιό συγκεκριμένα για την Αρχαία Ολυμπία η οποία αποτελεί “Λίκνο του Ολυμπισμού” καθώς εκεί γεννήθηκε ο πιό σημαντικός και διαρκής θεσμός του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της Ιεράς εκεχειρίας!
Το tour του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Bettini ολοκληρώνεται την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο με σειρά event τα οποία προετοιμάστηκαν επιμελώς από την ομάδα του MBike και τον Σπύρο Παπαγεωργίου!