HomeHomeSliderΠαρέλαση Αστέρων στο SALAMINA MTB Races

Παρέλαση Αστέρων στο SALAMINA MTB Races

 Στην 8η θέση η Γιάχου στις Γυναίκες & στην 15η ο Αθανασιάδης στους Άντρες

Με την ολοκλήρωση των διεθνών αγώνων SALAMINA MTB Races Greece οι Εθνικές ομάδες Ανδρών,Γυναικών,Εφήβων, Νεανίδων της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας   οι οποίες αποκόμισαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες καθώς στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν σε Παγκόσμιο επίπεδο. Οι κατηγορίες εφήβων νεανίδων καθώς και U23 άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον της Ορεινής ποδηλασίας.

Συγκεντρωμένη στον στόχο η Γιάχου!

Η καλή προετοιμασία της Ελευθερίας Γιάχου φάνηκε με την κατάκτηση της 8ης θέσης, καθώς ανταγωνίστηκε την Πρωταθλήτρια του Βελγίου Detilleux, & την ομόσταυλή της Ιταλίδα Seiwald, οι οποίες έδωσαν έναν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, τον οποίο όπως φάνηκε απόλαυσαν ιδιαιτέρως! Τα υπόλοιπα κορίτσια της Εθνικής μας Ομάδας, Καρούσου Ειρήνη και Αλεξάνδρα Αδάμ,  τερμάτισαν αντίστοιχα στην 11η και 12η θέση προσφέροντας  28 πολύτιμους βαθμούς στην χώρα μας, η οποία βρίσκεται στην 20η θέση της Ολυμπιακής κατάταξης.

Μαχητικός ο Αθανασιάδης!

Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης μαζί με τους  αθλητές Καρούσο και Μπαλάφα απέδειξαν ότι είναι το μέλλον στην Ορεινή ποδηλασία της χώραςμας καθώς απέδειξαν τόσο την μαχητικότητά τους, όσο και την πειθαρχία τους απέναντι στις υποδείξεις του Ομοσπονδιακού Προπονητή Μανώλη Μεντακη. Η απόδοση και των τριών παιδιών αποτελεί αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας η οποία ξεκίνησε από πέρυσι και όπως φάνηκε συνεχίζεται και φέτος!

Στην κατηγορία Εφήβων ο Τσέχος Ondrei Novotny ήταν  ο νικητής του αγώνατον οποίο κέρδισε με άνεση και διαφορά! Στράτος Μανωλίδης και Σταμάτης Εγγλέζος πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση, κυνήγησαν τον αγώνα, όπως και τις εμπειρίες οι οποίες θα τους δώσουν άλλο αέρα στην συνέχεια των αγώνων που έρχονται! Οι αθλητές μας τερμάτισαν στην 11η και 14η θέση!

Η συνέχεια των διεθνών συμμετοχών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας θα λάβει χώρα στις Καρυές στην πόλη της Σπάρτης σε ένα δυνατό τριήμερο διεθνών αγώνων! Τις ομάδες συνόδευε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Manolis Mentakis.