HomeHomeSliderΨυχάρα η Αργυρώ Μηλάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας

Ψυχάρα η Αργυρώ Μηλάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας

Ανοιχτή η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς

 Άξια συγχαρητηρίων χαρακτήρισε την απόδοση της Αργυρώς Μηλάκη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας. Η Διεθνής Ελληνίδα αναβάτης αγωνίσθηκε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, η οποία είδε στα ίσια τις αντίπαλες αθλήτριες, και χάρις το πάθος και την δύναμη η οποία την διακατέχει σε όλες τις αναμετρήσεις της, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων πετυχαίνοντας καλά αποτελέσματα. Η 16 η θέση στο elimination η οποία μάλιστα κρίθηκε μετά από έλεγχο σε διπλο photo Finish, δείχνει τόσο τη δυναμική, όσο και το σθένος της, το οποίο μπορεί να την οδηγήσει σε ακόμη ψηλότερα σκαλοπάτια!

Ο αγώνας της Αργυρώς στο Σκρατς ήταν μια πολύ δυνατή αναμέτρηση! Η κούρσα ήταν αμφίρροπη και ξεχώρισε από τις πολλές μάχες που δόθηκαν, από αθλήτριες οι οποίες κέρδισαν μετάλλια στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στη 19η θέση ξεπερνώντας τους όποιους φόβους της, και πραγματοποιώντας ωραία εμφάνιση παρόλη την πίεση του ανταγωνισμού!

Μετά τον τερματισμό της δήλωσε: «Επιστρέφουμε στην Ελλάδα γεμάτη από ικανοποίηση, και γεμάτοι θάρρος για την συνέχεια. Η Ολυμπιακή πρόκριση ξεκινάει τώρα και θα είναι ανοιχτή για εμάς ! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για τη στήριξη που μου παρείχαν σε όλο αυτό το διάστημα, όχι μόνο σε μένα αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας.