HomeHomeSliderΥψηλό το επίπεδο συμμετοχών στο MTB RACES GREECE SPARTA

Υψηλό το επίπεδο συμμετοχών στο MTB RACES GREECE SPARTA

Ξεχώρισαν Γιάχου & Αθανασιάδης!

Την Κυριακή 22/3 ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή Καρυές Σπάρτης. Το επίπεδο των συμμετοχών αρκετά υψηλό και έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές-τριες ιδιαίτερα στους U23 6 στον αριθμό από τους 8 της αποστολής να αγωνιστούν με αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Σάββατο Γιάχου και Καρούσου έκαναν το 1 και 3 στον αγώνα κατηγορίας HC για U23 με αρκετούς πόντους να έρχονται στην χώρα μας. Μαζί τους στον αγώνα elite γυναικών την Πέμπτη και την Κυριακή συμμετείχε και η Αδάμ Αλεξάνδρα.

Στους elite άντρες την Πέμπτη ο Αντωνιάδης 18ος έκανε έναν δυνατό αγώνα με υψηλό ανταγωνισμό , ενώ χωρίς να χάσει στροφή τερμάτισε και ο Αθανασιάδης Αλέξανδρος 19ος. Οι υπόλοιποι U23 αθλητές μας Καρούσος, Γεωργιάδης, Μπαλάφας ολοκλήρωσαν κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια 22ος,23ος, και 25ος αντίστοιχα. Στον αγώνα U23 του Σαββάτου ο Αθανασιάδης Αλέξανδρος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μια 6η θέση ενώ οι υπόλοιποι αθλητές μας ολοκλήρωσαν τον αγώνα μέσα στον κύκλο 13ος 14ος και 15ος.

Την Κυριακή στην κατηγορία elite ο Αθανασιάδης τερμάτισε μέσα στον κύκλο 21ος και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας Καρούσος Γεωργιάδης και Μπαλάφας στις θέσεις 24 ,26,27 αντίστοιχα. Τους αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών μας Ομάδων, συνόδευε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μανώλης Μεντάκης!