HomeHomeSliderΥπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. το L’ETAPE GREECE BY TOUR DE FRANCE

Υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. το L’ETAPE GREECE BY TOUR DE FRANCE

Υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. η διοργάνωση του LETAPE GREECE

Σε 1 μήνα θα λάβει χώρα η εκκίνηση της Ποδηλατικής διοργάνωσης  L’Etape Greece by Tour de France 2023 presented by Scoda η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και ειδικότερα στις 2 Απριλίου 2023. Οι μισές εγγραφές έχουν ήδη εξαντληθεί και στον αγώνα του 2023 θα επιτραπεί η συμμετοχή έως και 800 ποδηλάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών και των δύο αγώνων. Οι συμμετοχές είναι ίσα κατανεμημένες ανάμεσα στη μεγάλη των 150 χλμ και την μεσαία των 75χλμ απόσταση, ενώ εντυπωσιακός είναι κι ο αριθμός των γυναικείων συμμετοχών.

Οι διαδικασίες ελέγχου της κυκλοφορίας προχωρούν γρήγορα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και τους Δήμους Πύργου & Αρχαίας Ολυμπίας και μάλιστα κατά την διάρκεια των αγώνων όλοι οι δρόμοι θα είναι εντελώς κλειστοί από οποιαδήποτε κυκλοφορία για το χρονικό όριο των 9 ωρών, που θα διεξάγονται οι αγώνες.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει επίσης την εμπειρία του L’Etape by Tour De France

– τελετή βράβευσης και βάθρο 3 ανδρών και γυναικών νικητών ηλικιακών κατηγοριών

– οι αξέχαστες φανέλες για τους άνδρες και τις γυναίκες νικητές των Total (κίτρινο), Climb (πράσινο), Sprint (polka), Youth (λευκό) και για τις δύο αποστάσεις!

– Ιατρική επίβλεψη και υποστήριξη

– Σέρβις ποδηλάτων πριν και τεχνική υποστήριξη στη διαδρομή

– Επίσημη χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες

– Σταθμοί τροφοδοσίας με ενυδάτωση, ηλεκτρολύτες, ενεργειακά τζελ, power waffles κ.α.

Υπάρχει έκπτωση 20% για τα μέλη ομάδων, αθλητικών ομάδων, ποδηλατικών ομάδων (περισσότερων από 2 ατόμων) κ.λπ.