HomeHomeSliderΣυντετριμμένος ο κόσμος της ποδηλασίας από τον χαμό της οικογένειας Φύτρου

Συντετριμμένος ο κόσμος της ποδηλασίας από τον χαμό της οικογένειας Φύτρου

Θρηνεί για την απώλεια του Γρηγόρη, της Εβίτας και του Αντρέα Φύτρου.
Σύσσωμος ο κόσμος της ποδηλασίας θρηνεί τον χαμό μιας δικής της οικογένειας. Την Κυριακή κόσμος της ποδηλασίας αποχαιρέτησε τρία μέλη της, τρία μέλη της οικογένειας Φύτρου. Τον Γρηγόρη Φύτρο μαζί με τα παιδιά του, Εβίτα και Αντρέα, επίσης ποδηλάτες.
Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από το χαμό της οικογένειας Φύτρου, καθώς έφυγαν τρία από τα τέσσερα μέλη της, αφήνοντας πίσω μόνο την τραγική μητέρα, την Βαρβάρα.
Ο Γρηγόρης Φύτρος, παλιός πρωταθλητής της  ΑΕΚ μαζί με τον Αντρέα, 11 ετών,  έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας.
Η Εβίτα Φύτρου 14 ετών, πρωταθλήτρια ποδηλασίας επίσης, ήταν το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος στο Κόκκινο Λιμανάκι.
Ο πατέρας ήταν ποδηλάτης και τα δύο παιδιά ακολούθησαν το δρόμο του πατέρα τους. Όσοι τους γνώριζαν, μιλούν για μία πολύ δεμένη οικογένεια, με τον πατέρα να πηγαίνει τα παιδιά του στους αγώνες και να στέκεται συνεχώς στο πλευρό τους!
Τα δύο παιδιά ήταν αθλητές της ΑΕΚ από τις Ακαδημίες και από φέτος του ΠΣ Κρόνου Νίκαιας.
Ο κόσμος της ποδηλασία είναι συντετριμμένος και ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον χαμό της ποδηλατικής οικογένειας Φύτρου, τον Γρηγόρη, την Εβίτα και τον Ανδρέας Φύτρο.

Οι φωτογραφίες είναι από το aek.gr