HomeHomeSliderΣτην 6η θέση η Εθνική στο Tour of Sharjah. 4ος ο Νικηφόρος Αρβανίτου στο 5o etape.

Στην 6η θέση η Εθνική στο Tour of Sharjah. 4ος ο Νικηφόρος Αρβανίτου στο 5o etape.

Εθνική Ελλάδος γεια σου! Και οι αγώνες μόλις άρχισαν! 

Με ένα εκπληκτικό τελικό sprint στο 5ο etape του Τοur of Sharjah, ο Ελληνας ποδηλάτης Nikiforos Arvanitou τερμάτισε στην 4η θέση πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε Διεθνείς αγώνες. Επίσης ο Νικηφόρος Αρβανίτου κατετάγη στην 7η θέση της Γενικής κατηγορίας Best Young καταφέρνοντας να προσελκύσει “αρκετές ματιές” επάνω του! Στην 6η θέση της Ομαδικής Βαθμολογίας κατετάγη η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation με χρόνο 29h 34′ 12, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση!
Ο Γιώργος Μπούγλας τερμάτισε στην 11η θέση και πρώτος από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! Στην 14η ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, στην 49η ο Περικλής Ηλίας, στην 60η ο Νίκος Ζέγκλης, και στην 64η ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.
Στην γενική Βαθμολογία ξεχωρίζει η 10η θέση του Γιώργου Μπούγλα, ο οποίος επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία, και δηλώνει έτοιμος για τις επόμενες αναμετρήσεις του!
Φανερά ευχαριστημένος φάνηκε  και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Fotis Zeglis ο οποίος σε όλη την διάρκεια του tour είχε την πολύτιμη υποστήριξη του Νίκου Κουμπενάκη. Περισσότερα για τον Γύρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όταν επιστρέψουν με το καλό οι Διεθνείς μας Αναβάτες και αφηγηθούν τις αγωνιστικές τους εμπειρίες !