HomeΧωρίς κατηγορίαΣτην Θεσσαλία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων,Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων

Στην Θεσσαλία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων,Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων

Στην Θεσσαλία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων,Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων 21-22 Απριλίου.

Στην Θεσσαλία θα λάβει χώρα το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού που δίνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, και ειδικότερα από τις 21-22 Απριλίου 2023. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21 Απριλίου με το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, το οποίο θα διεξαχθεί στην Νίκαια Λάρισας, με ώρα εκκίνησης στις 16:00.

Εν συνεχεία την επομένη μέρα, 22 του Απρίλη, την σκυτάλη παίρνει η Αγιά, η οποία περικλύεται από περιοχές άπειρης φυσικής ομορφιάς, που θα φιλοξενήσουν το Αγώνισμα Αντοχής Δρόμου,Νέων, Γυναικών, Νεανίδων,  από το οποίο θα προκύψει και η εξάδα των αναβατών που θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ομάδα Αντρών που θα λάβει μέρος στον ΔΕΗ INTERNATIONAL TOUR OF HELLAS. Η ώρα εκκίνησης για μεν τους Νέων Γυναικών? Νεανίδων έχει ορισθεί για τις 09:30 τοπρωί, για μεν τους ΝέωνΑνδρών/ Εφήβων έχει ορισθεί για τις 14:30.

Όλοι οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, που έχει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Δ.Ε.Η. η οποία για τα επόμενα 2 χρόνια είναι ο Μεγάλος Χορηγός  της Ε.Ο.Π.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  στηρίζουν “με όλες τις δυνάμεις τους” οι: Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι, Αγιάς, Κιλελέρ & Τεμπών.