HomeΝέα - ΕνημερώσειςΣοβαρός τραυματισμός του διεθνή Γιώργου Γεωργιάδη

Σοβαρός τραυματισμός του διεθνή Γιώργου Γεωργιάδη

Σοβαρός τραυματισμός του διεθνή Γιώργου Γεωργιάδη σε σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη. Ελαφρύτερος ο τραυματισμός του συναθλητή του Αλέξανδρου Ευδοκιμίδη

 Θλίψη για το σοβαρό τραυματισμό των διεθνών ποδηλατών Γιώργου Γεωργιάδη και Αλέξανδρου Ευδοκιμήδη από ασυνείδητο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, αλλά και οργή ταυτόχρονα για την απροσεξία των οδηγών αυτοκινήτων προς τους ποδηλάτες, προξένησε στον ποδηλατικό κόσμο η είδηση.

Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με αιμάτωμα στο κεφάλι και κατάγματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ελαφρύτερος ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Ευδοκιμήδη ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια.

Οι δύο παραπάνω αθλητές έκαναν προπόνηση με άλλους δύο συναθλητές τους (Καπετανίδη και Πάσχο, όλοι αθλητές του Ποδηλάτη Θες/νίκης) στον δρόμο Χορτιάτη – Θεσ/νίκης, όταν και τους παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Ο Πρόεδρος και το Δ/Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, εύχονται ολόψυχα γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των δύο αθλητών και επισημαίνει για μια ακόμη φορά την προσοχή των οδηγών των Ι.Χ. προς τους ποδηλάτες.