HomeHomeSliderΠρονομιακή σύμβαση της Ε.Ο.Π. με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Προνομιακή σύμβαση της Ε.Ο.Π. με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Προνομιακή σύμβαση για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για την νοσηλεία αθλητών, διοικητικών στελεχών και γενικότερα του διοικητικού προσωπικού της και των οικογένειών τους, υπέγραψε η Ελληνική Ομοσπονδία της Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center.

Η ειδική σύμβαση, η οποία βρίσκεται ήδη σε ισχύ, προβλέπει δωρεάν επισκέψεις σε όλα τα βασικά τμήματα των Εξωτερικών Ιατρείων και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, δωρεάν πλαφόν εργαστηριακών και ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις σε περιπτώσεις νοσηλείας. Επιπλέον, προβλέπεται η δωρεάν χρήση ασθενοφόρου σε περίπτωση νοσηλείας επείγοντος περιστατικού, εντός των ορίων του νομού Αττικής.

«Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διευρύνει την ειδική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center γενικότερα με την ελληνική αθλητική κοινότητα. Για τους αθλητές το νοσηλευτικό κέντρο μας φιλοδοξεί να είναι σημείο αναφοράς που θα ενισχύει την προσπάθειά τους», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΝΗC, καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης, κατά την υπογραφή της προνομιακής σύμβασης.

«Η υπογραφή της ειδικής συνεργασίας με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center εξασφαλίζει την ιατρική και νοσηλευτική στήριξη της ελληνικής ποδηλατικής οικογένειας από το πλέον σύγχρονο νοσηλευτικό κέντρο της χώρας. Αποτελεί εγγύηση για την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς ή με την ελάχιστη δυνατή οικονομική επιβάρυνση. Στη βάση αυτή, το ΕΝHC αποτελεί πλέον έναν πολύτιμο αρωγό για την ελληνική ποδηλασία», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) κ. Αθανάσιος Τερζής.

Επισημαίνεται ότι τις προσεχείς ημέρες στο ΕΡΡΙKΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής προληπτικός ιατρικός έλεγχος των αθλητών της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.