HomeRESULTSROADΠρεμιέρα με 8 μετάλλια στους Βαλκανικούς

Πρεμιέρα με 8 μετάλλια στους Βαλκανικούς

Τα κατέκτησαν οι αθλητές – αθλήτριές μας, στην ατομική χρονομέτρηση
– 2 χρυσά (Φασόη, Σαρρής), 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια

Πρεμιέρα με 8 μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που γίνεται στο TTrebinje της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Τα 2 είναι χρυσά, τα 2 αργυρά και τα 4 χάλκινα, όλα στην ατομική χρονομέτρηση που έγινε σήμερα Σάββατο (12/10).

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία της Εθνικής μας στις γυναίκες, κατηγορία όπου οι αθλήτριές μας κατέκτησαν και τα τρία μετάλλια. “Χρυσή” η Βαρβάρα Φασόη, “αργυρή” η Ελένη Τσαβαρή και “χάλκινη” η Άννα-Μαρία Ζώγλη.

Στους άνδρες ο Μιλτιάδης Γιαννούτσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το δεύτερο χρυσό της πρεμιέρας το κατέκτησε ο Άγγελος Σαρρής στους εφήβους, κατηγορία η Εθνική μας έκανε το 1-2, με τον Παναγιώτη Καρατσιβή να κατακτά το αργυρό μετάλλιο.

Στις νεάνιδες η Χρυσή Σταυγιαννουδάκη τερμάτισε στην 3η θέση, όπως και ο Δημήτρης Κατσίμπουρας στην κατηγορία των παίδων.

Τους αθλητές συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης, Φώτης Ζέγκλης, η έφορος γυναικών Μαργαρίτα Λυμπεράκου και ο έφορος ανδρών Παναγιώτης Γρούβας.

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (13/03) με την αντοχή, ενώ η αποστολή θα επιστρέψει οδικώς στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα.