HomeΝέα - ΕνημερώσειςΟ υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο ΟΑΚΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο ΟΑΚΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε σήμερα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο όπου συναντήθηκε με τον παγκόσμιο Πρωταθλητή ποδηλασίας Mark Cavendish. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.
“Σήμερα το πρωί βρέθηκα στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ όπου είχα την χαρά να καλωσορίσω τον σπουδαίο 36χρονο Βρετανό ποδηλάτη, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε πίστα και δρόμο, Mark Cavendish, ο οποίος επέλεξε την Ελλάδα για την συνέχιση της προετοιμασίας του ενόψει των επερχόμενων Ποδηλατικών Γύρων και των υποχρεώσεών του, αλλά και τον Έλληνα προπονητή του Βασίλη Αναστόπουλο.
Τον ευχαρίστησα θερμά για την επιλογή του και του είπα πως η χώρα μας είναι ένας φιλόξενος τόπος όχι μόνο για μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά και για την προετοιμασία των αθλητών. Άλλωστε, σε σύντομο χρόνο θα έχει την ευκαιρία να κάνει την προετοιμασία του όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και Χανιά και στο Βόλο, εκεί που ήδη εργαζόμαστε με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας αντίστοιχα, για δύο νέα υπερσύγχρονα ποδηλατοδρόμια.”
Avgenakis_Cavendish_2 Avgenakis_Cavendish_1 Avgenakis_Cavendish_4