HomeHomeSliderΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στην Ρόδο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στην Ρόδο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στην Ρόδο.

Οι αθλητές Σωτήρης Μπρέτας του (Π.Ο. Λάρισας) Γιάννης Καλογερόπουλος του (Π.Ο.Π. Πατρών) Σταμάτης Σαββάκης και Μιλτιάδης Χαρόβας  του (P.O. Ροδήλιου) με τις οδηγίες και την επίβλεψη του προπονητή της εθνικής ομάδας πίστας Λάμπρου Βασιλόπουλου προετοιμάστηκαν στην Ρόδο ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στην Πορτογαλία.
Καθημερινά δίπλα στην ομάδα βρισκόταν ο έφορος των εθνικών ομάδων κος Γιάννης Παπασταματάκης και μέλος της διοίκησης.
Η 15ημερη παρουσία  των αθλητών μας στην Ρόδο έδωσε την δυνατότητα στον κο Γιώργο Βογιατζή να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της εθνικής μας ομάδας.
Η εταιρεία Fidusa κατασκευάζει  τους νέους χειροποίητους σκελετούς πίστας της εθνικής ομάδας, με τα πλέον σύγχρονα υλικά, στά μέτρα του κάθε ενός ξεχωριστά μετά από  έρευνες και μελέτες των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.
Πριν την αναχώρηση τους από την Ρόδο είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας Iβίσκος του κου Παπασταματάκη. Ακόμη επισκέφθηκαν την  εταιρεία Fidusa στον χώρο που κατασκευάζονται οι  χειροποίητοι σκελετοί.
Οι Έλληνες πρωταθλητές και ο προπονητής τους, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες και την όλη προετοιμασία τους.
Αναχωρώντας από την Ρόδο οι διεθνείς ποδηλάτες δήλωσαν:
“Η ανοικτή και από τσιμέντο πίστα της Ρόδου μας βοηθάει να βελτιώσουμε στην δύναμη μας σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Οι αποστάσεις είναι μικρές και μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μετακινούμαστε από το ξενοδοχείο στο γυμναστήριο και την πίστα. Επίσης,
ευχαριστούμε τον Έφορό μας κο. Γιάννη Παπασταματάκη, τόσο για την παρουσία όσο και το ενδιαφέρον του. Η καθημερινή του παρουσία, ακόμη και την Πρωτοχρονιά, που είχαμε πολύωρη προπόνηση, έδωσε δύναμη στην προσπάθεια μας, αλλά και πολύτιμες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προέκυπτε!
Ξεχωριστή και άξια λόγου ήταν και η υποστήριξη του Χορηγού μας  και παλιού Πρωταθλητή κ. Γιώργου Βογιατζή, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πρόοδο της κατασκευής των ποδηλάτων μας και επίσης είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούμε στους χώρους  όπου κατασκευάζονται και έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι.   Επίσης ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κο Αλέξανδρο Κολιάδη, τον διευθυντή του Σταδίου κο Γιώργο Γεσάκη και το προσωπικό, για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν και παρέχουν, κάθε φορά που επιλέγουμε την πίστα της Ρόδου για την  προετοιμασία μας”.
Η Εθνική Ομάδα Πίστας αναχωρεί για την Anadia της Πορτογαλίας την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.