HomeΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝΟι δηλώσεις των πρωταθλητών 2020, Περικλή Ηλία και Βαρβάρας Φασόη

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών 2020, Περικλή Ηλία και Βαρβάρας Φασόη

 Επίσης οι δηλώσεις του Τάσου Γιαννόπουλου, χορηγού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας που ολοκληρώνεται σήμερα στην Κάρυστο

Πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες, στην ορεινή ποδηλασία, αναδείχθηκε για 15η φορά ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νίκαιας. Μια διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (12/07) στην Κάρυστο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον αγώνα XCO του Σαββάτου: «Η διαδρομή ήταν κάτι το διαφορετικό, την περίμενα να είναι κάπως αλλιώς. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ οτι δεν άλλαξε η διαδρομή τη σειρά των αποτελεσμάτων. Που αυτό παρά πολύ σημαντικό, να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα για τους αθλητές. Είμαι χαρούμενος που είμαι για 15η φορά πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω το σωματείο μου, τον Κρόνο Νίκαιας και τον προπονητή μου, Γιάννη Ταμουρίδη».

Θριαμβεύτρια στις γυναίκες ήταν η ποδηλάτης του Πόρτο Λεόνε, Βαρβάρα Φασόη, η οποία μετά τον τερματισμό της σημείωσε: «Η διαδρομή ήταν για εμένα πρωτόγνωρο γεγονός, παρ’ όλο που αγωνίζομαι πάρα πολλά χρόνια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, λόγω του αέρα. Ουσιαστικά αντίπαλός σου ήταν αυτός. Δεν το θεωρώ πάντως κάτι κακό, είναι ένα καιρικό φαινόμενο. Εμείς οι ποδηλάτες συναντάμε βροχή, συναντάμε όλες τις συνθήκες, απλά ζήσαμε και μια εμπειρία αέρα».

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περήφανοι που συμμετέχουμε ως Enel Green Power σε αυτούς τους αγώνες. Είναι χαρά μας να βλέπουμε να προάγεται η ορεινή ποδηλασία σε διάφορα μέρη της πατρίδας μας και ειδικά κοντά σε αιολικά πάρκα, τα οποία αποτελούν ένα πόλο έλξης όχι μόνο για να μπορούν να παράγουν ενέργεια, αλλά και για να μπορούν εξίσου να βοηθούν όμορφες αθλητικές δραστηριότητες».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Τάσος Γιαννόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας Ευρώπης της Enel Green Power το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (12/07) στο όρος Όχη της Καρύστου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον ΠΟ “Άνεμος” Καρυστίας, την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, του Δήμου Καρύστου και την υποστήριξη της Enel Green Power.

Φωτό: Νάσος Τριανταφύλλου