HomeHomeSliderΞεκίνησε το Προπονητικό Camp Μικρών Κατηγοριών της Ε.Ο.Π.

Ξεκίνησε το Προπονητικό Camp Μικρών Κατηγοριών της Ε.Ο.Π.

Η ανάπτυξη σε πρώτο πλάνο για την Ε.Ο.Π. 

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, και κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. ξεκίνησε την Τετάρτη 12/10/ 2022, το Προπονητικό Camp Μικρών κατηγοριών στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Ε.Ο.Π. Φώτη Ζέγκλη.

Συνολικά 15 αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών : Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι πήραν μέρος στο «πρώτο μάθημα» το οποίο εκτός από προπονητικά μυστικά περιλάμβανε και κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, μιας και η ασφάλεια των λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών για τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. κατέχει την πρώτη θέση σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα και γίνονται κάθε φορά σε Group, το οποίο δεν ξεπερνά τα 15 άτομα. Τα ποδήλατα πίστας των μαθημάτων ανήκουν στην  Ε.Ο.Π. και έχουν παραχωρηθεί ευγενικά, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας (UEC). Τα Σωματεία καλούνται να δηλώνουν κάθε εβδομάδα τους αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα καθώς τηρείτε αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Ειδική μέριμνα και πρόγραμμα θα ετοιμαστεί κατόπιν συνεννοήσεως για τα Σωματεία τα οποία εδρεύουν εκτός Αθηνών και αδυνατούν να προσέλθουν στο καθορισμένο ραντεβού της Τετάρτης.

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στα «ποδηλατικά μαθήματα» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Ο.Π. και να συννενοηθούν με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κο. Φώτη Ζέγκλη στο τηλέφωνο 6972335824 .

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

 

Δηλώστε συμμετοχή!