HomeHomeSliderΝέο Προεδρείο στη Βαλκανική Ένωση Ποδηλασίας.

Νέο Προεδρείο στη Βαλκανική Ένωση Ποδηλασίας.

Β! Αντιπρόεδρος ο Επαμεινώνδας Σαρρής πρώηνΠρόεδρος της Ε.Ο.Π.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γιώργος Γεωργίου εκλέχτηκε Α! Αντιπρόεδρος, και ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ. Επαμεινώνδας Σαρρής Β! Αντιπρόεδρος.Αμφότεροι θα πλαισιώνουν τον νέο Πρόεδρο Emin Muftuoglou από την γειτονική Τουρκία. Το συνέδριο της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας, έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, και οι εργασίες της διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη πόλη της Λευκωσίας.

Την ετήσια Συνεδρίαση της UEC συμμετείχαν όλες οι Ομοσπονδίες, μέλη της Βαλκανικής ένωσης, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Ελλάδα, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία. Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας κ. Enrico Della Casa ο οποίος πλαισιωνόταν από τον Γενικό Γραμματέα κ. Alasdair Mac Lennan και τον Διευθυντή της Ε.Ο.Π. κ. Βλαδίμηρο Πέτσα UEC Events Coordinator.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου έγιναν και οι εκλογές από τις οποίες προέκυψε η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης συζητήθηκε το μέλλον της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς, και έγινε προγραμματισμός του 2023.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο όλων, και ιδιαίτερα στον Β! Αντιπρόεδρο της Βαλκανικής Ένωσης κ. Επαμεινώνδα Σαρρή στα νέα καθήκοντά του!