HomeHomeSliderΜεγάλη προσέλευση στα μαθήματα εξοικείωσης στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Μεγάλη προσέλευση στα μαθήματα εξοικείωσης στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Το μέλλον των μικρών αθλητών & αθλητριών της Ε.Ο.Π. είναι σε καλά χέρια!

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα εξοικείωσης των μικρών αθλητών & αθλητριών  των  κατηγοριών  Μίνι Μικρών, έως και Παμπαίδων –Παγκορασίδων, που  διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στην πίστα του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου. Τα μαθήματα εξοικείωσης γίνονται είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και διεξάγονται κάτω από την επίβλεψη, του Ομοσπονδιακού Προπονητή Φώτη Ζέγκλη, ο οποίος, κάθε Τετάρτη, υποδέχεται παιδιά σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. στα virage του Ποδηλατοδρομίου.

Όποια σωματεία ενδιαφέρονται να πάρουνε μέρος στην εν λόγο δράση της Ε.Ο.Π. μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και να προσέρχονται στο Πρόγραμμα εξοικείωσης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς και στους προπονητές τους, που τολμούν να δοκιμάσουν τα όρια τους σε ένα πεδίο σχετικά άγνωστο από εκείνο που λαμβάνουν χώρα οι προπονήσεις τους.

Σε μία εποχή όπου τα πάντα λειτουργούν με «απίστευτες ταχύτητες» οι ποδηλάτες καλούνται να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που εμφανίζονται στον δρόμο τους, αυξάνοντας έτσι την ασφάλειά τους. Τα μαθήματα γνωριμίας με την πίστα αυξάνουν τις γνώσεις των παιδιών σε θέματα ισορροπίας, κίνησης, & ταχύτητας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν στο έπακρο τα αντανακλαστικά τους. Και όλα αυτά ΔΩΡΕΆΝ!

Μην το χάσετε γιατί… θα χάσετε!