HomeHomeSliderΗ “ψυχή” των εθελοντών ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Νέων Ανδρών/Γυναικών-Εφήβων/Νεανίδων.

Η “ψυχή” των εθελοντών ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Νέων Ανδρών/Γυναικών-Εφήβων/Νεανίδων.

Η ψυχή των εθελοντών ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Νέων Ανδρών/Γυναικών-Εφήβων/Νεανίδων στη Θεσσαλία

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2023 στις κατηγορίες νέων ανδρών, νέων γυναικών, εφήβων και νεανίδων πέρασε στην Ιστορία! Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο νομός Λάρισας  φιλοξένησε από την Παρασκευή 21 έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, την Διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας,  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Κιλελέρ, Αγιάς και Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠ, και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Με έκπληξη αλλά και χαρά ακούσαμε κατα την διάρκεια των απονομών τα λόγια του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους όλους τους αστυνομικούς, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους “άγνωστους” εθελοντές των οποίων τα ονόματα δεν θα μάθουμε ποτέ! Είναι οι αστυνομικοί που βοήθησαν εθελοντικά “χωρίς να φορούν την στολή τους” όπως και οι καταστηματάρχες οι οποίοι είχαν κινητοποιηθεί στο να εξασφαλίσουν  ασφαλή διέλευση όλων των αθλητών και αθλητριών, από όλα τα σημεία διαδρομής των αγώνων!

Η τελετή απονομής Επάθλων έλαβε χώρα στη ιδιαίτερη πλατεία του Μεταξοχωρίου που βρίσκεται λίγο πάνω από την πόλη της Αγιάς. Τα χαμόγελα των κατοίκων και η φιλοξενία που έδειξαν σε όλους τους αθλητές & αθλήτριες της Ε.Ο.Π. ήταν το κάτι άλλο! Μαζί με όλα τα παραπάνω, κρατήστε και την ανοιχτή πρόσκληση που έδωσαν στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π, για κάποια άλλη μελλοντική διοργάνωση στην περιοχή τους!

Άξιο λόγου όμως είναι και η άριστη συμπεριφορά όλων των αθλητών και αθλητριών, η οποία ήταν για πολλά συγχαρητήρια! Ακόμη και όταν κάποιοι αθλητές λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό τους, βρέθηκαν εκτός της σωστής πορείας του αγώνα, όπου δοκιμάστηκε η υπομονή τους όπως και τα όνειρα τους, για διάκριση!

Πέρα από την ορθή λειτουργία όλων των παραπάνω, δεν γίνεται να λησμονήσουμε την πολύτιμη συμβολή της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. η οποία παρείχε την σχετική άδεια προκειμένου οι ποδηλάτες να διέλθουν με ασφάλεια από τα σημεία των δρόμων που της ανήκουν! Χωρίς την δική τους συγκατάθεση κανένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί! Πρώτα ξεκινάμε από την άδεια διέλευσης και παραχώρησης του Οδοστρώματος και μετά περνάμε στις λεπτομέρειες διοργάνωσης ενός αγώνα! Βέβαια η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ήταν η εταιρία εκείνη η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην διεξαγωγή του ΔΕΗ international tour of Hellas το 2022 και παραχώρησε ευγενικά αρκετά τμήματα από όπου διήλθαν με ασφάλεια οι διεθνείς ποδηλάτες!

Το ραντεβού όλων των αθλητών και αθλητριών ανανεώθηκε για κάποιον άλλο αγώνα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μας.