HomeHomeSliderΗ Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας για την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων ποδηλασίας !!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας για την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων ποδηλασίας !!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διευκρινίζει προς κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:

–          Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας για την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων ποδηλασίας ή την ανάθεση ή έγκριση της διοργάνωσης αυτών από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 56Δ του Ν. 2725/1999.

–          Διοργανώσεις ποδηλατικών «αγώνων» ή «Brevets» ή «συναντήσεων» ή εκδηλώσεων άλλης φύσεως που γίνονται από φορείς ή σωματεία που δεν είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και χωρίς ανάθεση ή έγκριση μας, δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας δεν φέρει καμία ευθύνη για τις διοργανώσεις αυτές.

–          Πρώτιστο μέλημά μας είναι η προστασία της ασφάλειας και της υγείας των αθλητών μας και των αθλούμενων μελών των σωματείων μας και για το λόγο αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι με το άθλημα της ποδηλασίας καλούνται να συμμορφώνονται με την ελληνική νομοθεσία, τους τεχνικούς κανονισμούς  της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τις προκηρύξεις των αγώνων.

 

Για το Γραφείο Τύπου της Ε.Ο.Π.