HomeHomeSliderΗ Ανάβαση Σπηλιάς ξεσήκωσε ευχάριστα τους επισκέπτες !

Η Ανάβαση Σπηλιάς ξεσήκωσε ευχάριστα τους επισκέπτες !

 Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας

Η Ανάβαση Σπηλιάς ξεσήκωσε ευχάριστα τους επισκέπτες !

Με απόλυτη αγωνιστική επιτυχία διοργανώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου “Ανάβαση Σπηλιάς” ο οποίος ήταν και ο τελευταίος αγώνας δρόμου που διοργανώνουμε φέτος. Συνδιοργανωτές του αγώνα ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τεμπών.

Κάτω από μια ηλιόλουστη ημέρα, οι αθλητές και οι αθλήτριες ξεκίνησαν από το Κυψελοχώρι και τερμάτισαν στην πλατεία της Σπηλιάς, δεχόμενοι και δεχόμενες τα θερμά χειροκροτήματα των επισκεπτών του χωριού. Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του χωριού από το Δήμαρχο Τεμπών, κ. Μανώλη Γεώργιο, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Λιούπα Νικόλαο, ως εκπρόσωπο της περιφέρειας Θεσσαλίας, τον κ. Νικολάου Γεώργιο, πρόεδρο της ΔΟΠΑΠΕΠΤ, τον κ. Σελήνη Νικόλαο, πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Σπηλιάς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχής τους. Ευχαριστούμε τα σωματεία που μάς τίμησαν με την παρουσία τους, όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου για τη βοήθειά τους, το αστυνομικο τμήμα Τεμπών για τα μέτρα τάξης για την ασφάλεια των αθλητων καθώς και τους χορηγούς του συλλόγου.