HomeΝέα - ΕνημερώσειςΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2021

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2021

Με την Ατομική Χρονομέτρηση Δρόμου στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Εφήβων – Νεανίδων, ξεκινούν σήμερα στην Μαλακάσα του Δήμου Ωρωπού τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, σε μια δύσκολη και κουτσουρεμένη χρονιά λόγω του πολύμηνου lockdown, που προηγήθηκε σε χειμώνα και άνοιξη.

Το Σάββατο στις 10:00 θα δοθεί εκκίνηση της πρώτης αθλήτριας στις Νεάνιδες και θα ακολουθήσουν Έφηβοι και Νέοι Άνδρες, ενώ ο αγώνας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12:30

Την Κυριακή, το αγωνιστικό σκηνικό θα μεταφερθεί στο Συκάμινο του Δήμου Ωρωπού, όπου οι ποδηλάτες καλούνται να καλύψουν μια κυκλική διαδρομή 20χλμ. η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια μικρή αλλά απότομη ανηφόρα, με κλίσεις που αγγίζουν και το 2ο% και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Η εκκίνηση των Εφήβων (5 στροφές) θα δοθεί στις 9:30 θα ακολουθήσουν οι Νεάνιδες (3 στροφές) στις 9:40 και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με τους Νέους Άνδρες (6 στροφές), οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 12:30

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ωρωπού και ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας.