HomeHomeSliderΕγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός

Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός

Κριμίζης: «Με την βοήθεια της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη
η ποδηλασία βρίσκει και πάλι τον δρόμο της»

Με 31 παρόντα σωματεία πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) που ενέκριναν τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2018.

Τα σωματεία ενέκριναν τον Οικονομικό Απολογισμό με 25 Ναι, 4 Όχι και 1 Παρών, ενώ τον Διοικητικό Απολογισμό με 17 Ναι, 10 Όχι και 3 Παρών.

«Ανέλαβα την προεδρία της Ομοσπονδίας το τέλος Μαίου του 2018, σε μία περίοδο που τα οικονομικά της Ομοσπονδίας παρέμεναν σε κάκιστη κατάσταση, αφού εκτός από τη μισθοδοσία του προσωπικού η Πολιτεία είχε εγκρίνει μηδενικό προϋπολογισμό για το 2018. Με σωστές κινήσεις και προγραμματισμό, αλλά και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Πολιτεία και ιδιαίτερα με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, πετύχαμε να ξεκινήσει και πάλι η χρηματοδότηση της ΕΟΠ, αφού πρώτα μηδενίσθηκαν οι οφειλές προς την Εφορία. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η ομαλοποίηση της κατάστασης και η ελληνική ποδηλασία βρίσκει και πάλι τον δρόμο της».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Μίλτος Κριμίζης συνέχισε μιλώντας προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης:

«Παρά το δύσκολο ξεκίνημα του 2018 καταφέραμε να διοργανώσουμε με επιτυχία όλα τα Πρωταθλήματα, στην Λέσβο (δρόμου), στις Σέρρες   (ορεινής), στην Αθήνα (πίστας), αλλά εκ νέου και τις   Πανελλήνιες   Ημέρες   Νεολαίας   στον   Αγ.   Ανδρέα.

Παράλληλα αρχίσαμε να στέλνουμε τις εθνικές μας ομάδες στο εξωτερικό, για   τη   συμμετοχή   τους   σε   διεθνείς   αγώνες,   για   να   ξεκινήσει   η συγκομιδή βαθμών που θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς  Αγώνες  του   Τόκυο. Ήδη  έχουμε  σχεδόν   εξασφαλίσει  τη συμμετοχή   μας   στην   πίστα,   μετά   τις   σημαντικές   επιτυχίες   του Χρήστου Βολικάκη, ενώ έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο δρόμο και στην ορεινή ποδηλασία».