HomeRESULTSTRACKΔεύτερο χρυσό στο Παγκόσμιο Εφήβων ο Λιβανός!

Δεύτερο χρυσό στο Παγκόσμιο Εφήβων ο Λιβανός!

Ο εκπληκτικός Χανιώτης πρωταθλητής του Τάλου κέρδισε το χρυσό
και στα 200μ., στο Παγκόσμιο Εφήβων που διεξάγεται στην Γερμανία

Νέα τεράστια επιτυχία από τον Κωνσταντίνο Λιβανό και την Εθνική ομάδα των Εφήβων. Ο νεαρός πρωταθλητής της πίστας κάνει απίστευτα πράγματα φέτος. Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την φανέλα της Εθνικής ομάδας και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα 200μ. σπριντ, μετά το χρυσό της Πέμπτης στο κέριν.

Ο αθλητής του Τάλου Χανίων, που έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας ποδηλάτης που κατακτά δύο χρυσά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Παγκοσμίου ποδηλασίας πίστας των Εφήβων που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (18/08) στην Φρανκφούρτη, με τον Κωνσταντίνο Λιβανό να αγωνίζεται στα 1.000μ. έχοντας μεγάλες πιθανότητες ν’ ανέβει και πάλι στο βάθρο!

Στο τελικό του αγωνίσματος ο Λιβανός κέρδισε τον Ινδό Εσόου Εσόου, ενώ στο χάλκινο κατέκτησε ο Ολλανδός Νταν Κόουλ που κέρδισε τον Γερμανό Γιούλεν Γιάγκερ.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής Έλληνας ποδηλάτης είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ιουλίου στην Γάνδη. Εκεί ο Κωνσταντίνος Λιβανός είχε κατακτήσει τα χρυσά στα 200μ. και στα 1.000μ.