HomeHomeSliderΓέμισε η Λάρισα, με ποδήλατα – Συμμετοχή πολλών εκατοντάδων Λαρισαίων στην Ποδηλατοβόλτα.

Γέμισε η Λάρισα, με ποδήλατα – Συμμετοχή πολλών εκατοντάδων Λαρισαίων στην Ποδηλατοβόλτα.

Γέμισε η Λάρισα, με ποδήλατα Συμμετοχή πολλών εκατοντάδων Λαρισαίων στην Ποδηλατοβόλτα.

 Προπομπός του Συνεδρίου για το ποδήλατο που ξεκινά αύριο Πέμπτη είναι η ποδηλατοβόλτα πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας προς το χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. Στην ποδηλατοβόλτα μετείχαν και οι «Χρωμοσομούληδες» του Συλλόγου Γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος». Στην εκδήλωση ποδηλάτησε και παρακολούθησε την συναυλία ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος μαζί με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Σάββα Τσοπούρογλου. Ο κ. Μαμάκος ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της Ε.Ο.Π. και καλή επιτυχία στις εργασίες του 1st Larissa Cycling Forum.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατοβόλτας ακολούθησε υπαίθριο πάρτι στον αύλειο χώρο της Πινακοθήκης,  με μουσικό σχήμα από τους Εβίτα Θεοδωροπούλου, Γιάννη Κοτσερίδη και Δημήτρη Φωτίου.

Δείτε τα Βίντεο: 

 

Ο Ταμίας της Ε.Ο.Π και μέλος του Δ.Σ. & Πρόεδρος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Σάββας Τσοπούρογλου με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Λαρισαίων  κ. Αθανάσιο Μαμάκο.