HomeRESULTSTRACKΒάθρο και στην Ιταλία για Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη

Βάθρο και στην Ιταλία για Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη

Κατέλαβαν την 2η θέση στους διεθνείς αγώνες 6ημερών
Giorni delle Rose που έγιναν στην Φιορεντζουόλα

Εντυπωσιακές εμφανίσεις και βάθρο από τους Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη, για πρώτη φορά για την Ελληνική ποδηλασία, σε 6ήμερο αγώνα ποδηλασίας πίστας. Κατέκτησαν την 2η θέση στην γενική κατάταξη, στο Giorni delle Rose που ολοκληρώθηκε στην πόλη Φιορεντζουόλα της Ιταλίας, με την συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο.

Τα δύο αδέλφια –με πρώτο και καλύτερο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη- έδειξαν και πάλι ότι διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και ήταν ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές και τις 6 ημέρες, ανεβαίνοντας πολλές φορές στο βάθρο, στα επιμέρους αγωνίσματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Καταφέραμε να πάρουμε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη των αγώνων Sei Giorni delle Rose 6days στην πόλη fiorenzuola darda της Ιταλίας που είναι από τους ποιο δύσκολους αλλά παράλληλα και πιο δημοφιλείς αγώνες ποδηλασίας πίστας», δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης από Ιταλία, συνεχίζοντας: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής ποδηλασίας έρχεται βάθρο σε μια τέτοια διοργάνωση. Ένας πραγματικά αγώνας επιβίωσης επί έξι μέρες σε πολύ υψηλό επίπεδο αν κοιτάξει κάποιος τα αποτελέσματα θα δει Ολυμπιονίκες παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης.

Παλέψαμε πολύ δυνατά με τον Ζαφείρη και τα καταφέραμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον αγώνα μας επόμενος σταθμός το Μινσκ και τα European games».