HomeHomeSliderΑργυρό μετάλλιο η Μηλάκη στο GRAND PRIX SUMMER PRAGUE “πάλεψε” με τους Άντρες ο Μάνθος

Αργυρό μετάλλιο η Μηλάκη στο GRAND PRIX SUMMER PRAGUE “πάλεψε” με τους Άντρες ο Μάνθος

Δυνατή εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας πίστας στο GRAND PRIX SUMMER PRAGUE
 Μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών, που έλαβαν μέρος στο φημισμένο GRAN PRIX SUMMER PRAGUE 2024. H Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Αργυρώ Μηλάκη , πραγματοποιώντας μια φοβερή εμφάνιση, κέρδισε την 3η θέση και το Αργυρό μετάλλιο στον τελικό του Omnium! Στην 14η θέση στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε η πολλά υποσχόμενη Κόκκαλη Βασιλική . Επίσης ακόμη μία δυνατή εμφάνιση είχαμε από την Αργυρώ Μηλάκη, στο elimination η οποία τερμάτισε στην 8η θέση με την Βασιλική Κόκκαλη να τερματίζει στην 13η θέση γενικής! Στο αγώνισμα των πόντων, η ελληνίδα Πρωταθλήτρια  Μηλάκη τερμάτισε στην 8η θέση.
Στο scratch των Women elite, η Αργυρώ Μηλάκη κατετάγη 9η και η Βασιλική Κόκκαλη στην 17η!
Στην κατηγορία των men elite στους πόντους, ο Νίκος Μάνθος κατετάγη 15ος, αγωνιζόμενος για ακόμη μια φορά σαν Έφηβος κόντρα στους Άντρες elite. Επίσης o Νίκος Μάνθος αγωνιζόμενος στο scratch τερμάτισε 15ος, ενώ στο elimination κατετάγη στην 11η θέση. ενώ στον τελικό του omnium πραγματοποίησε έναν πολύ δυνατό αγώνα και τελικά κατετάγη 22ος!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας, και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Λάμπρο Βασιλόπουλο και Στέργιο Σαλπαδήμο τόσο για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των εν λόγο αθλητών και αθλητριών όσο και για την αμέριστη υποστήριξη που παρέχουν στις Εθνικές Ομάδες Πίστας!