HomeHomeSliderΑντωνιάδης, Γιάνογλου, Κατσικάς, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022 στο ELIMINATOR

Αντωνιάδης, Γιάνογλου, Κατσικάς, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022 στο ELIMINATOR

                                   Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator XCE

 

Στα πλαίσια των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, Molyvos Urban MTB  που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου,  έλαβε χώρα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator XCE, ενός δημοφιλούς αθλήματος το οποίο από το 2017 για την UCI, αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και συνάδει με την ανάπτυξη που επιθυμεί να φέρει στο άθλημα, μεταφέροντας την ποδηλασία βουνού στον κόσμο και στην καρδιά των πόλεων.

Απίστευτες ποδηλατικές κόντρες σε σύντομες τεχνικές διαδρομές που νικητής βγαίνει εκείνος που θα τερματίσει πρώτος κάθε φορά, και φυσικά προάγεται στην επόμενη φάση, ανταγωνιζόμενος εκ νέου με τους νικητές των υπολοίπων σειρών. Αυτό είναι το Eliminator! Ένα απίστευτο από θέαμα λοιπόν πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε χώρα στο νησί της Λέσβου, όπου όχι μόνον κέρδισαν οι καλύτεροι, αλλά και το ίδιο άθλημα της ποδηλασίας, το οποίο, παραμένει δημοφιλές και την φετινή χρονιά, προσπαθώντας να φέρει στις τάξεις του νέους αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους αυριανούς Πρωταθλητές όλων των αθλημάτων της αγωνιστικής Ποδηλασίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ELIMINATOR ΑΝΔΡΩΝ 17+

Την 1η θέση κέρδισε ο Αντωνιάδης Δημήτριος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας,  2ος τερμάτισε ο Ακριτίδης Ευστάθιος του Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, και στην 3η θέση ο Καρούσος Αλέξανδρος του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Αλεξίου Δημήτριος, και στην 5η θέση ο Ηρακλής Μπαλάφας, επίσης του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και 6ος ο Βάρδας Μιχαήλ του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ELIMINATOR MASTERS

Στην 1η θέση τερμάτισε ο Γιάνογλου Ιωάννης του ΠΟ ΛΕΣΒΟΥ, και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος, στην 2η ο Γιώργος Σεραιδάρης επίσης του Π.Ο. ΛΕΣΒΟΥ, και στην 3η ο Φανούρης Κοντογεωργάκης του ΠΟΔ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ. Στην 4η τερνάτισε ο Μπουντάκης Χαράλαμπος; του Π.Ο ΛΕΣΒΟΥ, στην 5η ο Πέπας Νικόλαος του ΠΟ. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ, και την 6άδα έκλεισε ο Γιάνναρος Ιωάννης του Α.Ο ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕLIMINATOR Αγόρια 13+

Στην 1η θέση και Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο αθλητής του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης, Κατσικάς Δημήτριος, 2ος ο Μπερδεμπές Κωσταντίνος του ΠΣ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ., 3ος ο Μανωλίδης Ευστράτιος από την Α.Ε.Κ., 4ος ο Εγγλέζος Σταμάτης από τον ΣΥ.ΦΑ. ΓΕΡΑΚΑ, 5ος ο Μάνθος Νικόλαος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, και την εξάδα έκλεισε ο ΤΆΣΙΟΣ Ευάγγελος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.