HomeHomeSliderΑπίστευτες καταβάσεις από τους αναβάτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO στο Ανήλιο της Ηπείρου

Απίστευτες καταβάσεις από τους αναβάτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO στο Ανήλιο της Ηπείρου

Απίστευτες καταβάσεις από τους αναβάτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO στο Ανήλιο της Ηπείρου.
3 μέρες στην φύση έζησαν οι αναβάτες του Enduro ποδηλατώντας στα 2.000μ υψόμετρο
Μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου έλαβε χώρα η εξαιρετική διοργάνωση του τριήμερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO #chamoisride που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η εταιρεία My Adventure. Τόσο οι χρονομετρημένες, όσο και οι τελικοί αγώνες  πρόσφεραν εκτός από πολύ αδρεναλίνη πλούσια διασκέδαση για όλους τους αναβάτες και αναβάτριες  που έλαβαν μέρος και στις 3 μέρες της διοργάνωσης!
O 4oς αγώνας του Greek Enduro Greek Series εκτός από αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήατος αποτελούσε και προκριματικό αγώνα της UCI , έτσι ώστε οι καλύτεροι Έλληνες αναβάτες να αγωνισθούν σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro.
Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και απένειμε τα έπαθλα στους νέους Πανελληνιονίκες , ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καρχιμάνης, ο οποίος προηγουμένως έδωσε το παρών  και στον Αγώνα Δρόμου Αντοχής στο χωριό Γρεβενίτη.
Η ειδική σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, κ Αρετή Στασινού είπε μεταξύ άλλων για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:
“Βρισκόμαστε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ηπείρου, στο Χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου, εδώ βλέπουμε στην πράξη τι σημαίνει αναδεικνύουμε τον τόπο, για να προσελκύσουμε επισκέπτες και τις 4 εποχές του χρόνου. Ο εναλλακτικός Τουρισμός τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει όλο και περισσότερο, και μαζί του η Ήπειρος η οποία έχει όλα εκείνα τα εφόδια για να μπορέσει να πρωταγωνιστεί και ήδη αυτό φαίνεται. Υπάρχει ένας οραματισμός μεγάλος από τους κατοίκους των περιοχών όπου μέσω του Αθλητικού Τουρισμού και τις κατάλληλες συνεργασίες με φορείς και ιδιώτες, προκειμένου η Ήπειρος να αποτελεί έναν από τους καλύτερους Εναλλακτικούς προορισμούς σε όλη την χώρα. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO”.

Δείτε το σχετικό Βίντεο με τις δηλώσεις της κας Στασινού:

Εδώ τα πλήρη αποτελέσματα: https://enduroseries.gr/online_results/
Δείτε το σχετικό βίντεο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας η οποία ήταν παρούσα στους 3ήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ENDURO