HomeHomeSliderΑπέδειξαν ότι έχουν μέλλον οι Sprinter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων στην Κίνα

Απέδειξαν ότι έχουν μέλλον οι Sprinter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων στην Κίνα

Απέδειξαν ότι έχουν μέλλον οι Sprinter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων στην Κίνα
Πολύ μεγάλη η εμπειρία που αποκόμισαν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας πίστας των Sprinter, από την συμμετοχή τους στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων,  2024 UCI Junior Track Cycling World Championships που έλαβε χώρα από τις 21-25 Αυγούστου, στην πόλη Luoyang της Κίνας .
Κατα την χθεσινή τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι Έλληνες Έφηβοι Sprinter αγωνίστηκαν ως εξής:
Οι Τσανταρολάκης και Θεοχάρης αγωνίστηκαν στα 1000 ΤΤ και πέτυχαν τους εξής χρόνους :
Τσανταρολάκης 1’04” 00 & ο Θεοχάρης 1’04” 330 . Οι Έλληνες αθλητές με τους χρόνους που έφεραν κατέλαβαν αντίστοιχα την 24 και 26 θέση μεταξύ 40 αθλητών, πετυχαίνοντας μάλιστα  ατομικά ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Τα αποτελέσματα που έφεραν οι Έλληνες Διεθνείς, απέδειξαν ότι μία νέα ομάδα πολλά υποσχόμενη ξεκίνησε να χαράζει την δική της ιστορία, δείχνοντας ότι, με καλή “δουλειά” η επόμενη τετραετία τους ανήκει!
Στο αγώνισμα του Keirin Νεανίδων αγωνίστηκε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Δέσποινα Τουρλή, η οποία προκρίθηκε στους 12 του αγωνίσματος, χωρίς όμως να περάσει στον τελικό. Αγωνίστηκε για τις θέσεις 7- 12 και τελικά κατέλαβε την 12 θέση.
Συγχαρητήρια στην 18χρονη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε πολύ καλή εμφάνιση και με τη σειρά της απέδειξε ότι έχει μέλλον στο άθλημα!
Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική Ομάδα η οποία λειτούργησε άψογα κάτω από τις κατευθύνσεις του πολύπειρου Ομοσπονδιακού Προπονητή Λάμπρου Βασιλόπουλου, ο οποίος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα παιδιά, όχι μόνον κατα την διάρκεια των αγώνων, αλλά και κατα την προετοιμασία του!