HomeHomeSliderΤζωρτζάκης: «Μεγάλη ικανοποίηση για την πρόκριση»

Τζωρτζάκης: «Μεγάλη ικανοποίηση για την πρόκριση»

Ο Πολυχρόνης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον δρόμο,
στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020»

«Νοιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την πρόκριση και το ίδιο νοιώθουν κι όλοι όσοι με στήριξαν στην δύσκολη και επίπονη προσπάθειά μου. Η συμμετοχή στο Τόκιο 2020 ήταν αυτό που με τροφοδοτούσε με πείσμα και κίνητρο τα τελευταία χρόνια, στα εύκολα αλλα κυρίως στα δύσκολα».

Λόγια του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, του Ελληνα πρωταθλητή, που θα εκπροσωπήσει την χώρας μας στην ποδηλασία δρόμου, το καλοκαίρι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», που συνέχισε:

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, ξεκαθαρίζοντας το θέμα απο νωρίς δίνοντας μου το ελεύθερο να προετοιμαστώ όπως πρέπει χωρίς αμφιβολίες ανασφάλεια, απόλυτα συγκεντρωμένος στο μεγάλο μου στόχο».

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμπλήρωσε:

«Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναθλητές μου και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας, τους συναθλητές μους και το τεχνικό επιτελείο της επαγγελματικής μου ομάδας, για την άψογη συνεργασία εντός αγώνων και φυσικά στο σωματείο μου Τάλως Χανίων και τον προπονητή μου Παναγιώτη Μαρεντάκη που είναι εκει για εμένα απ’ όταν ξεκίνησα την αγωνιστική ποδηλασία 15 χρόνια πρίν».

Ο Τζωρτζάκης μίλησε και για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό: «Υπήρξε μια ένταση τους τελευταίους μήνες καθώς –για κάποιους- τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, για το ποιος αθλητής θα επιλεγεί απο την ομοσπονδία. Κάποιοι προσπάθησαν να αναιρέσουν τα προκαθορισμένα κριτήρια».

Και κατέληξε: «Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο φόρμας μου την ημέρα του αγώνα με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».