HomeHomeSliderΣτον τελικό του ΠΟΥΡΣΟΥΪΤ για 1η -2η θέση ο Γιώργος Σταυρακάκης

Στον τελικό του ΠΟΥΡΣΟΥΪΤ για 1η -2η θέση ο Γιώργος Σταυρακάκης

Στον τελικό του ΠΟΥΡΣΟΥΪΤ για 1η -2η θέση ο Γιώργος Σταυρακάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων – εφήβων πίστας στο ΜΟΝΤΕΚΙΑΡΙ 

Τεραστία επιτυχία για την ελληνική ποδηλασία 

Με επίδοση 3:17:989, διαλύοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ, μετά από εκπληκτική εμφάνιση ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Σταυρακάκης θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στον τελικό του ατομικού πουρσουίτ 3.000 μ. Εφήβων, για 1η – 2η θέση, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Νέων Ανδρών – Εφήβων, που γίνεται στο Moniciariτης Ιταλίας. Η επίδοση του αθλητή μας ήταν η καλύτερη μεταξύ 33 αθλητών που συμμετείχαν στο αγώνισμα. Στον τελικό ο Σταυρακάκης θα αγωνιστεί με τον Ρώσο Ιβάν Σμυρνώφ, ο οποίος έτευχε τον 2ο καλύτερο χρόνο (3:18:748) .

Οι καλές εμφανίσεις των διεθνών μας ξεκίνησαν από χθές με την τριάδα του Ομαδικού Σπρίντ Εφήβων (Δεβάρης – Κωνστάντουρας – Δημητρόπουλος), όμως μία μικρή απροσεξία στις αλλαγές τους στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό. Συγκεκριμένα με την πολύ καλή επίδοση 46’’60/100 κέρδισαν στον προκριματικό την ομάδα της Μ. Βρεττανίας, αλλά στη συνέχεια οι κριτές είδαν και πάλι το βίντεο του αγώνα και ακύρωσαν την ομάδα μας, για λανθασμένη αλλαγή (μόλις για 5 εκατοστά του μέτρου) .