HomeΝέα - ΕνημερώσειςΠανελλήνιο πίστας Ε-Ν-Π-Κ: Παρουσία του Υπουργού Λευτ. Αυγενάκη (pics)

Πανελλήνιο πίστας Ε-Ν-Π-Κ: Παρουσία του Υπουργού Λευτ. Αυγενάκη (pics)

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων σήμερα Παρασκευή (31/7) στο κλειστό Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με τους διοργανωτές να τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Στο πρωτάθλημα, που είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), θα συμμετάσχουν 109 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο toy OAKA Νεκτάριο Βιδάκη και τον συντονιστή γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Χαλιορή. Οι τρεις άνδρες είχαν συνομιλία με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠ, Παναγιώτη Πριστούρη, αλλά και με αθλητές και εκπροσώπους των σωματείων.

Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις αναφέρθηκε το θέμα συντήρησης της ξύλινης πίστας του κλειστού Ολυμπιακού  ποδηλατοδρομίου Αθηνών στο ΟΑΚΑ, με τον Υφυπουργό να είναι  πολύ θετικός στην πραγματοποίηση αυτού του έργου. Παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα, της γενικότερης βοήθειας και υποστήριξης της ποδηλασίας από την Πολιτεία, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αναφέρει ότι θα γίνουν εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες που θα βοηθήσουν το άθλημα.