HomeΝέα - ΕνημερώσειςΕκκίνηση για τον διήμερο αγώνα “Μέγας Αλέξανδρος”

Εκκίνηση για τον διήμερο αγώνα “Μέγας Αλέξανδρος”

Με διεθνή συμμετοχή και συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της Ελληνικής ποδηλασίας ξεκινάει σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου η πρώτη αγωνιστική ημέρα, του διήμερου ποδηλατικού αγώνα “Μέγας Αλέξανδρος”, με διοργανωτή τον Ποδηατη σε συνεργασία με τους Δήμους Κιλκίς, Αλμωπίας και Παιονίας.
Ο αγώνας της πρώτης σημερινής ημέρας (11:00) περιλαμβάνει 47 ανηφορικά χιλιόμετρα μέχρι τον πανέμορφο και γραφικό Αρχάγγελο Αλμωπίας . Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την Πλατεία Πολυκάστρου για πρώτη χρονιά φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας
Αύριο (Κυριακή 19/03) οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα την ίδια ώρα από την Πλατεία Δημαρχείου στο Κιλκίς σε μια κλασική διαδρομή, που επίσης για την φετινή χρονιά οι διοργανωτές έκαναν μικρές παρεμβάσεις .Έτσι στα 96 χλμ. για όλες τις κατηγορίες προστέθηκε σπριντ ανάβασης στο 58ο Χλμ στο Λαοδικινό Κιλκίς , καθώς επίσης προστέθηκε ένα νέο κομμάτι στον αγώνα για όλες τις κατηγορίες (Προς Λευκοχώρι ) .
Ο τερματισμός της δεύτερης ημέρας θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης (Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων.