HomeΝέα - ΕνημερώσειςΓιώργος Μαυρωτάς: «Συγχαρητήρια σε όλους. Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Γιώργος Μαυρωτάς: «Συγχαρητήρια σε όλους. Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

 

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Πρέπει να συνεχίσει να χτυπάει η καρδιά της ελληνικής ποδηλασίας και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα σε δύσκολες εποχές . Βλέπουμε ένα πρωτάθλημα όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε δύσκολες συνθήκες αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε, πραγματικά έγιναν καλές επιδόσεις . Εδώ έχουμε κάποιους από τους πρωταγωνιστές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας  στο Τόκιο το 2021 όπως ο Χρήστος Βολικακης”.

Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά που έδωσε το παρών σήμερα (Κυριακή 13/09), τρίτη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας Ανδρών Γυναικών.

Ο Γ. Μαυρωτάς συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ: “Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω έδαφος και έμφαση στην ποδηλασία που πάντα είναι πιστή  στα μεγάλα ραντεβού και χρειάζεται προβολή από τα ΜΜΕ αλλά και  υποστήριξη περισσότερη και από εμάς”.

Στην φωτογραφία: ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς (στο κέντρο) με τον Πρόεδρο της ΕΟΠ Μ. Κριμίζη, μέλη της Οργανωτική Επιτροπής του Πανελληνίου και στελέχη της Ομοσπονδίας.

Photo Credits: Nassos Triantafyllou