HomeRESULTSTRACKΚριμίζης: «Κατόρθωμα που δεν έχει ξαναγίνει τα 2+2 χρυσά του Λιβανού»

Κριμίζης: «Κατόρθωμα που δεν έχει ξαναγίνει τα 2+2 χρυσά του Λιβανού»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες
των νεαρών Ελλήνων αθλητών
στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

«Τα αποτελέσματα των αθλητών μας το τελευταίο διάστημα μας κάνει παραπάνω από υπερήφανους σαν Έλληνες και σαν Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ο έφηβος Κωνσταντίνος Λιβανός μέσα σε ένα μήνα κατορθώνει να πραγματοποιήσει ένα κατόρθωμα που δεν έχει ξαναγίνει στα ποδηλατικά δεδομένα στην Ελλάδα 2 χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό και τώρα άλλα 2 χρυσά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Μιλτιάδης Κριμίζης συνέχισε μιλώντας μετά την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων, από τον Κωνσταντίνο Λιβανό, στο κέριν και στα 200μ. σπριντ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας των Εφήβων, που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (18/08) στην Γερμανία (Φρανκφούρτη),

«Ένα μεγάλο μπράβο για τον έφηβο Λιβανό είναι πολύ λίγο για το κατόρθωμα του αυτό. Σίγουρα είναι το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας και ο άξιος συνεχιστής της ιστορίας των αποτελεσμάτων των Ελλήνων αθλητών στο άθλημα της ποδηλασίας πού παρά τα ελάχιστα έσοδα από το κρατικό προϋπολογισμό κατορθώνει με καλή δουλειά να έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις επιτυχίες και των άλλων αθλητών μας που είναι το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας, ο Καρατσιβής  με ένα ακόμη μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα τις επιτυχίες στο παγκόσμιο όπως και της ομάδας στο ομαδικό σπριντ με την 4η και 6η θέση και με νέα ρεκόρ με τους Μαυριγιαννάκη Πατεράκη και Λιβανό».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κατέληξε: «Ένα μεγάλο μπράβο στον αθλητή Κωνσταντίνο Λιβανό, στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο ολόκληρη την Ελληνική αποστολή το σωματείο του και τον ατομικό του προπονητή Παναγιώτη Μαρεντάκη. Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλους».